Social Media Manager

VILL DU SYNAS I SOCIALA MEDIER?

Vi hjälper entreprenörer, små och medelstora företag och organisationer som inte själva har tiden, kunskapen eller personalen till att sköta sin digitala marknadsföring själva. Du hyr enkelt in oss på de timmar som du önskar få hjälp med!

För att nå ut till dina följare eller kunder i dagens läge behöver du synas på internet, vilket kan vara en djungel. Som Social Media Manager erbjuder vi dig att göra jobbet som du tycker är svårt eller jobbigt som företagare eller privatperson, så att du kan fortsätta fokusera på det du är bra på.

Hos oss på YESTOLIFE.PR hjälper vi dig att driva relevant trafik från alla dina sociala kanaler. Nå ut med dina budskap till dina framtida kunder – på bl.a Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter, Snapchat, Pinterest, WhatsApp och Reddit mm. 

Vi har olika paket och tjänster. Vi hjälper er att skräddarsy just ert paket anpassat efter era behov. Oavsett om du har stort eller litet företag, nyöppnat eller några år på nacken så behövs det i allas verksamheter 2020 att synas på sociala medier. Vi hjälper dig och ditt företag att synas så att ni når ut till era kunder och når just eran målgrupp.

Även för dig som har en Youtube-kanal, hemsida eller blogg kan få hjälp att nå ut och bli större med rätta verktyg och dom senaste trenderna. 


Jag som ägare, konsult & Social Media Manager

Jag har alltid älskat att jobba med sociala medier och intresset för foto, film och kommunikation är en stor del av mitt liv. Så när jag efter 6 år ville utveckla mitt företag, föll det sig naturligt att lägg till sociala medier i verksamheten.

Som Social Media Manager jobbar jag med att hjälpa dig att administrera företagets sociala kanaler, marknadsföring och digitala kampanjer. 

Jag är väldigt motiverad, driven och kreativ med en enorm passion för kommunikation och målmedveten att omvandla följare till kunder. 

Jag håller mig alltid uppdaterad inom det senaste trenderna.


  • Tjänster jag erbjuder kommer inom kort .

Du hittar hemsidan genom att trycka HÄR