December är här

December är här

december 2, 2019 0 av Jess

Hej hoppas att ni mår bra, mina barn frågade mig och jag fortfarande bloggade någon gång Tänk att det redan är vinter. Vi (jag och Martina Ekstrand) har spelat in nya avsnitt av podden, det känns som att allt var på paus efter vi var toastpar på Martina och Andreas bröllop. Vi skulle podda efter bröllopet men det tog några månader haha. ja ja vi kan inte hetsa fram något . Oavsett så har vi även flytta till hus så det har hänt massor och vi har haft fokus på det .

Vill du lyssna på dom två senaste avsnitten av podden så länkar jag till ett av dom nedan annars så hittar du podden på poddtoppen och soundcloud men jag kan lägga en direkt länk HÄR

Nu har jag skaffat ett nytt kontor i huset där jag kan sitta och blogga , inspiration !

Jag ska försöka få in en blogg i veckan och visa huset . Älskar det!


puss och kram