Månadsavslut

Månadsavslut

december 4, 2017 1 av Jess

Wow säger jag bara , vilken månad jag och mitt gäng gjorde! Så otroligt roligt att avsluta med uppnådda mål och framgång. Att se utveckling och att det jag trodde på verkligen gick att uppnå.

Alltså läs dessa fina ord jag fick: ”Den här tjejen inspirerar så många människor runt omkring. Hon är en sann teamplayer och med ett stort hjärta och passion hjälper hon människor växa och utvecklas. Nu har hon också på kort tid tagit nästa steg i sin ledarskapsutveckling och det är härligt att se den energi hon sprider i teamet. Stort Grattis finaste Jessica till ett fantastiskt jobb

Så otroligt roligt att få höra och jag älskar verkligen att jobba och utvecklas via social medier bla.

Jag ser verkligen fram emot resan… För varje år har vi möjlighet att kvalificera till 2 resor och den kommande som jag hoppas få åka på är en resa till Utah och en 5 stjärnig resa till en Ö i Kroatien som hyrs av min samarbetspartner.
Vi har både nationella och internationella utbildningar som är otroligt givande jag har lärt mig så mycket och ett event är t.ex i Marbella.

Jag har träffat så många härliga människor inom denna business som blivit nära vänner och jag träffar nya människor hela tiden. Det är riktigt roligt och innebär grym personlig utveckling för min del, jag lär mig engelska som aldrig förr. (Den är under all kritik men jag vill lära mig mer och mer… ser det som praktisk utb).

Firade November och framgången med hjärtat Ola här om dagen , December kommer bli en spännande månad .

Puss vi hörs, nu ska jag packa !

I morgon ska jag iväg och jobba i Stockholm och Sala hela dagen. Träffa massa nya härliga människor .