Härliga

Härliga

oktober 14, 2017 0 av Jess

Att bara vara med min älskade familj gör mig glad. Nu var detta inlägg planerat att komma in i Måndas men det blev prio annat.

Vi hade alla fall en så mysig vecka/helg trots att den bjöd på endel regndroppar och blåst.en då har jag ännu en anledning till att tända ljus och mysa med filtar .

Fredag med god middag efter en vecka med jobb, skola, läxor osv.

Förra Lördagen var vi ute och grillade.

Veckan som var bestod av jobb, jag har möjligheten att styra hur mkt jag kan/vill jobba när barnen är här så jag brukar jobba mer mina barnfria veckor. Ibland så här…

Igår var jag ute på impuls middag med fina vänner dom bara hakade på och vi skrattade så jag fick kramp i kinderna under middagen. Det blev någon god drink och otroligt bra musik, dock inte så sent och ingen dans .

Två av sötnosarna.

Idag har vi varit på kalas hos barnens lilla söta kusin så jag fick chansen att umgås med mina egna gossar lite som kommer hem i morgon. I kväll blev det myskväll hemma, god mat, film.. bad och hemmaspa med min bästa ansiktsmask .

Vi hörs snart finisar.