Kangoo jump åååh så kul

mars 4, 2016 0 av Jess

Tjohooo nu har vi passet tillbaka , jag är så glad , det ör ju såååå kul och jobbigt på samma gång. Det pekar ingen roll om man är eöverviktig eller knä ont och ej ska hoppa still vardags för med dessa skor går det 🙂 

Jag tjatade till mig passet förut och fick träffa Kinga som är känd och anordnar i sort sett allt med dessa skor i Sverige och andra länder. 

På HälsoCamp 9 den 28 april-1 maj kommer Kinga Sebestyén tillbaka till Sverige för att köra sitt älskade kangoo jump för andra gången hos oss. Kangoo jump är för alla, oavsett hinder. De är framtagna för att kunna rehab träna med dåliga knän. 80% avlastning för knäna jämfört mot vad man vanligtvis använder sig utav. Vill du åka med, maila oss på kbkhalsocamp@hotmail.com för mer information. www.kbkhälsocamp.se

  
On Healthcamp 9, 28 april – 1 may, we will have Kinga Sebestyén as guesttrainer for the second time with her beloved kangoojump. Kangoojump is everyone, regardless circumstans. They are produced in purpose to rehabilitate knees. By using kangoojumps you reduse 80% of the normal stresslevel you have while working out. 

www.kbkhälsocamp.se

Foto: @fredrikmikiver