Vända tankarna

april 8, 2015 2 av Jess

Hejsan Svejsan hoppas ni mår bra. Här om dagen sade jag in ett inlägg när jag satt i tvättstugan och svettades med 6st överfulla maskiner som skulle tvättas . (@nevergiveupjess.se på instagram) jag kom på mig själv att jag bara njöt när jag satte mig på stolen där inne i värmen… Varför inte!? Varför stressa upp sig och sura över hur jobbigt det är och hur mkt tvätt som just JAG ska ta itu med haha….  

Njut av livet för tusan… 

Njut av varje minut och gör du inte det så försök att se det bästa i allt…annars kommer man in i lunket, i snurran och inte vet vad man gjort utan åren har bara gått…(Lovar jag vet)

Igår blev det jobb med Kbk sen mötte jag min söta vän Loralie en stund, så gullig… Vi pratade och lyfte varandra lite sen var det dags för mig att gå till gymmet. 

När jag stod några meter från gymmet var det något som slog mig.. att jag var tvungen att gå hem en stund, det var mkt som kom över mig… Jag valde att gå med min lilla ”djävul som sitter på axeln och spottar små dumma saker i mitt öra” som tex nu är det för mkt.. (Jessica gå å göm dej, lägg mer, du pallar inte, vad är det för mening, sluta, gå tillbaka till den gamla-olyckliga-förvirrade-destruktiva-matmissbrukaren-lögnaren som du var…ge upp! Låt livet flyta på som många andra Svensson…förverkliga inte ditt liv och dina drömmar, stå kvar och stampa!)

Trots att det bara är saker jag gör för mig själv, livet, framtiden och lugnet.

I helvete heller… Vem ska bestämma över mitt liv? JAG! , jag reste på mig… Tog väskan i handen, på med skorna och gick tillbaka till gymmet…  köpte en celcius- skakade om mig och körde… Efter mina planer . Älskade Kbk vänner som stöttar, vilket team vi är… Lyfter varandra , peppar , hjälper stöttar…  

 

Heja heja Jessica du är grym, Heja dig  Du KAN  Vi hejar på dig ,Kämpa! Du ÄR stark!,Finns inget bättre än träningen när livet e utmanande <3 med din uppenbara styrka och drivenhet, kommer du fixa utmaningar livet ger dig på ett eller annat sätt <3 vi är här,  det samma är träningen. Men mest av allt: DU är närvarande i ditt liv. Det betyder alltid mest <3, Så vacker , du är en förebild, Kör bara kör! ♡ du växer efter alla motgångar som du tar dig igenom. Idag var en, men du kämpade och klarade det. Å det kändes väl jäkligt bra efter? 🙂 kram! Bra du vann dagens krig!  10p till dig 🙂 jäkligt strongt att gå tillbaka, att inte ge upp, de är dom besluten som gör störst skillnad på alla plan!,  starkt och ärligt och du vann!skön känsla när luften går ur men man lyckas vinna :))) ,Vilken segervändning du gjorde,grymt imponerad ,tack för att du delar med dig, Wow, impad! Så strongt att gå tillbax å köra järnet! Vad bra du é! =) , körbarakööööör! 

Skakig svag ställde jag mig på crosstrainern, höjde musiken , Medans ögonen for över mängden av kommentarer, andningen blev ansträngd föll tårarna av alla fina människors kommentarer som verkligen tror på mig. 

Tack tack tack jag är så glad över att ha startat Kbk med Slejman för att rädda oss själva, få stöd, hjälp, kunskap om kroppen , knoppen , träning , kost och få till förändringen att bli sitt BÄSTA JAG! Dom fina människor jag lärt känna på camperna betyder så otroligt mkt för mig…. Vi vill åt samma håll… 

www.kbkhälsocamp.se

Välj hur DU vill leva DITT liv!