Vila i frid och TACK MINA COACHER!

augusti 1, 2014 0 av Jess

20140801-212321-77001894.jpg
Hej vänner , en rask 60minuters promenad i kväll.
Jag ska jobba natt i helgen , mitt i semestern… Men skönt att ha lite koll när jag kommer tillbaka (jobbar natt inom vården) utöver det kostrådgivning och körbaraköör hälsocampena men dom gör jag ideellt. Så det är endel.
Jag har haft en hektisk sommar mkt jobb med KBK , vara mamma och lite annat.

Min älskade farfar lämnade oss för några dagar sedan, vila i frid och hälsa farmor där uppe någonstans…
Alltid jobbigt när någon nära går bort men 91år blev gubben och då är det dags att vila. Love u!

20140801-213313-77593857.jpg
Livet har sin gång där av så viktigt att ta reda på vart vi vill komma och hur vi vill må.
Jag tänker ta vara på varje dag av mitt liv, så många år som jag bara har funnits utan att veta varför.
Just därför har jag många järn i elden och kommer fånga alla guldkorn som kommer i min väg.
Inspirera, dela med mig och leva.
Vi behöver varandra.
Glöm inte bort att DU bestämmer vart du ska gå, går du fel väg så gör det inget fortsätt vandra dit ditt hjärta vill.

Jag vill åter igen passa på att tacka min mentor/vän Jaquline som räcker mig verktyg dagligen som jag kan använda mig av hela livet och även Therese som får mig att förstå vart jag vill och vad jag vill göra i framtiden… min stora inspiratör och sist men Inte minst stort tack till min tränare Kenny som kommer hjälpa mig att ta min fysik med mig åt det håll jag vill… .

20140801-214805-78485074.jpg

Igår gick jag ur min trygghetszon lite, jag var och tränade med Kenny på dagen gick igenom mitt överkroppspass jag lovade att köra igenom det på kvällen med en klump i magen att faktiskt gå in och köra ett styrke pass helt ensam (det har jag faktiskt alltid tränat med någon som kan styrketräning) jag började messa runt lite bland dom vännerna för att se om någon ville köra mitt pass med mig. Ingen kunde som tur var och jag körde själv. Jag kom ihåg allt och det gick så braaaa och det var tungt!!
Grymt kul att vara i gång, nu ska musklerna byggas och fettet rinna av . Jag VET att detta år kommer att bli ett fantastiskt år för min fysik och styrka.

20140801-215524-78924528.jpg

OCH TACK för alla fantastiska meddelanden och otroliga resor , ord , kärlek jag får dagligen av er följare, läsare och KÖRBARAKÖÖR deltagare WOHOOO sån energi ni ger mig!

Kram

20140801-215736-79056308.jpg