Körbaraköör ända in i kaklet

februari 20, 2014 0 av Jess

Är det kanske dags att unna dig själv något nytt?
Vi har vi ett samarbete med www.sportamore.se och kan nu erbjuda er i ”körbaraköör ända in i kaklet” lite rabatt på redan billiga sportamore.

körbaraköör ända in i kaklet är en öppen motivationssida för oss som brinner för träning, hälsa, kost, energi och som vill ha balans i livet.
Här peppar vi, delar och ventilerar framgångar/motgångar, stöttar, berömmer och pushar varandra mot diverse mål.
Olika förutsättningar, olika mål men här vill vi förändra.
Vi delar men ÄVEN NI!!
Vi startade den här sidan tillsammans för att vi ger varandra riktigt mkt pepp och inspiration och vill ha mer, dela och känna gemenskap.
Vi vet att det är många där ute som behöver det vare sig du ska upp/ner/bygga/bevara/äta på visst vis eller träna löpning så behöver man inspiration, motivation och uppmuntran i vardagen/livet!
Vi har även en Facebook grupp i samma namn som är privat där vi talar ostört.

Vi är Slejman och Jess, som lärt känna varandra pga att båda förändrat livet, krigar mot mål, finner glädje i vardagen och vill leva så hälsosamt det går med mycket fokus på kost, träning och mental balans.
Om oss:
Slejman född 1978 känd från att ha medverkat i tv programmet
Biggest Loser Sverige 2010-2011
Han har som mest vägt 145 kg och är en tidigare Landslagsspelare i handboll där han vunnit J-EM. Handbollen var hans liv innan skada på skada satte stopp för karriären.
Slejman håller hälsocamps och föreläser om sin förändring.
www.slejman.se

Jess är född 1981 och håller på med en stor livstilsförändring. Hon är igenkänd instagraminspiratör vid namn Nevergiveupjess, där delar hon med sig av sin resa, inspirerar och motiverar andra att göra en förändring, då hon själv vägde straxt under 150 kg vid start.
www.nevergiveupjess.se

Hoppas vi ses där med!

20140220-120708.jpg