5 Comments

 • Madelene skriver:

  Hej! Jag har nån liten fråga. 🙂 Det är så att jag räknar kalorier och vill gå ner ca 18 kilo. Väger 78 kilo. Det går väldigt trögt och jag har stått stilla på ungefär samma vikt i 2-3 veckor. Ska tillägga att det oftast gått segt tidigare när jag viktminskat, fast jag rört mig mycket. Då antog jag att jag fick muskler. Nu är jag inte lika aktiv (dålig höft) men äter inte så mycket kalorier. Ligger mellan 1200-1300 per dag. Jag blir alldeles förvirrad, hur ska man göra för att få igång förbränningen,måste man motionera så mycket om man äter den mängden kcal.? Äter jag för mycket tror du, eftersom jag rör mig så lite?

  Sen så måste jag säga att du har gjort ett enormt jobb, väldigt imponerad av dig! Kram 🙂

  • Jess skriver:

   Jag kan tänka mig att du kanske ska ändra dina portioner och vad du nu äter på vilken tid osv.
   Hur många gg om dagen och vart du lägger kolhydrater osv.
   Ät 6gg om dagen och ät INTE mindre än du gör nu för du ligger på minimalt kan jag säga.

 • Madelene skriver:

  Jag har ätit 4gg om dagen, ibland fem, men nu ska jag testa som du säger att fördela på fler ggr. Kanske också lägga in kolhydraterna på förmiddan. Äter oftast havregrynsgröt på morgonen. Ska också tänka på att ifall jag promenerar inte ligga för lågt i kcal. Det är ju som sagt mycket man kan ändra men ibland fastnar man och vet inte hur man går vidare. 🙂

  Tack så hemskt mycket för svaret!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.