Skönhet

Hej och välkommen till YesToLife

Jag tycker det är viktigt att lägga fokus på insidan men även utsidan

Jag är utbildad diplomerad i Fransförlängning både Singel/klassik och volym fransar samt Lashlamination med 3D fillers som är en naturlig fransförlängning böj , färg och vitamin/kreatin boost. Jag färgar och formar även bryn och arbetar med sockervarning som  vaxterapeut.

Just nu samarbetar jag och hyr in mig på skönhetssalongenrn Sunshine Beauty Academy i Åkersberga.

www.sunshinebeauty.se

Varmt välkommen att besöka oss eller boka tid hos mig.

Med vänlig hälsning,

Jessica

BOKA TID HOS MIG PÅ BOKADIREKT

klicka HÄR

(avboka minst 24h innan bokad tid annars debiteras 50% av priset.)

Tel: 073-5011413 (sms) 

Mail: info.YesToLife@gmail.com 

Facebooksida & Instagram: @yestolife.se

Plats: Sunshine Beauty studio, www.snshinebeauty.se

Adress: Bergavägen 12M, Åkersberga

Classic/Singel & volymfransar 4,D  på bilden 

MINA BILDER:
Volymfransar:

Klassisk/Flatlashes

Lash lamination med 3D Fillers (kreatin) 

Lashlamination med 3D fillers (kreatin)

Stärker, Förlänger, Färgar och Böjer den egna fransen!

Den super populära behandlingen Lashlamination med kreatin har verkligen tagit branschen med storm. Ett perfekt val för de som har raka fransar eller känner att fransförlängning inte är något som passat deras personlighet eller stil. Eller till dom som vill boosta sina fransar mellan förlängningar.

Här får man en stärkande boost , en närande vitamin och keratin inpackning på fransarna tillsammans med en 3D fillers som tillsammans gör den egna fransen både längre och tjockare.

Behandlingen böjer fransarna och ger dom en vacker öppen blick med färg från roten, resultatet kan vara i mellan 6-8 veckor, olika från person till person.

Våra arbetar alltid tillsammans med dig för att nå ett gemensamt mål med din behandling, vi rekommenderar det som passar just dina fransar.

Varje behandling vi utför är helt och hållet individanpassad, vi har alltid som mål att framhäva kundens naturliga drag med en upplyftande effekt som underlättar och livar upp din vardag!

Fördelar

•Adderar fyllighet och volym till dina ögonfransar

•Framhäver dina ögon

•Lyfter fransarna för att ge en ny dimension till ansiktet•Dra ner på din sminkrutin eftersom fransarna redan gör så mycket för ögats look

•Tidssparande även för att slippa arbeta med fransarna under makeup-rutinen

•Stärkande, närande, förlängande av den egna fransen

•Ingen tjock eller kletig look som helrads eller mascara kan ge

Viktigt att tänka på:

Efter behandling:

Tvätta inte på 12 timmar

Återbesök rekommenderas först efter 5-6 veckor efter första behandling

Sockervaxning

Sockervaxning är en modern och skonsam metod för borttagning av kroppsbehåring.

Vaxet är en ren naturprodukt, Body Paste från Body Fashion är dessutom helt ekologiskt, detta gör sockervaxning till en väldigt omtyckt metod, både för kropp, hud och för den smärtkänsliga kunden.

Eftersom sockervaxning inte utförs med hjälp av remsor, har terapeuten mycket större kontroll över hur mycket hår som skall tas med i varje ryck och kommer lättare till i mindre områden på kroppen.

Terapeuten håller en uppvärmd ”klump” Body Paste direkt i handen, naturligtvis med tunna Nitrilhandskar på, sedan stryker terapeuten Pasten direkt på området som skall vaxas och rycker därefter till i hårets egen växtriktning.

Eftersom pasten används med denna kontrollerade teknik, fastnar inte pasten i huden och lämnar därför inte efter sig någon direkt rådnad. Den tar inte heller med sig levande hud och gör därför obehaget mindre för kunden.

Den tar dock med sig ”döda” hudceller som ligger utanpå huden. Detta gör att huden får en naturlig pealing, vilket ytterligare ökar den mjuka och lena känslan på huden. Dessutom skänker det en naturlig lyster.

Att änka på innan en fransförlängning: 

– Dagen då du ska göra din fransbehandling bör du se till att duscha då du inte kommer få duscha på minst 24 timmar efter för att limmet ska härda ordentligt.

– Dagen då du ska fixa dina fransar ska du inte ha någon mascara eller smink på varken fransar eller ögonlock, undvik även kräm kring området på behandlingsdagen.

– Undvik att använda ögonfransböjare, samt permanent fransböjning och fransfärg.

– Använd inte feta krämer eller oljebaserad remover på fransarna innan er fransförlängning, det kan påverka limmets fästförmåga.

– Är du en återkommande kund se då till att du tvättar igenom fransarna med fransschampo (alt barnschampo) innan återbesöket. Det gör att jag kan lägga min tid på att ge dig så väl påfyllt som det bara går.

Vilken teknik ska jag välja för fransförlängning singles eller volym? 

Det beror på vad du önskar uppnå och hur starka fransar du har i dig själv. Har du tunna och få fransar så tycker jag att volym är givet. Där appliceras mellan 2-7 strån per strå för en väldigt fyllig och tilltalande fransrad. De fransarna är väldigt lätta och tunna och orsakar ingen större påfrestning på dina naturliga strån än den klassiska förlängningen. Snarare skonsammare.

Har du en väldigt tät fransrad och kraftigare strån så blir resultatet fenomenalt även med singles. Har du först valt att göra singles så går det att direkt kliva över till volymfransar vid ett återbesök om du önskar testa. Eller tvärtom.

Observera att båda metoderna går att få både väldigt extrema och naturliga. Kika gärna på lite bilder innan ditt första besök så du har ett hum om vad just du önskar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.