Hej och välkommen till YesToLife Fransstylist.

Jag tycker det är viktigt att lägga fokus på insidan men även utsida och älskar att se människor glada av att få vackra fransar efter en ögonfransförlängning.

Jag är utbildad och diplomerad i både Singel/klassik och volym fransar samt Lashlamination med 3D fillers som är en naturlig fransförlängning böj , färg och vitamin/kreatin boost. Jag färgar och formar även bryn samt vaxar oönskat hår i ansikte.

Just nu samarbetar jag med skönhetssalongen  Sunshine Beauty Studio i Åkersberga.

www.sunshinebeauty.se

Varmt välkommen att besöka oss eller boka tid hos mig.

Med vänlig hälsning,

Jessica

Boka HÄR

(avboka minst 24h innan bokad tid annars debiteras 50% av priset.)

Tel: 073-5011413 (sms) 

Mail: info.YesToLife@gmail.com 

Facebooksida & Instagram: @yestolife.se

Plats: Sunshine Beauty studio, www.snshinebeauty.se

Adress: Bergavägen 12M, Åkersberga


Classic/Singel & volymfransar 4,D  på bilden 

 MINA BILDER:
Volymfransar:

Klassisk:

Klassisk:

Lash lamination med  botox 

Att tänka på innan en fransförlängning: 

– Dagen då du ska göra din fransbehandling bör du se till att duscha då du inte kommer få duscha på minst 24 timmar efter för att limmet ska härda ordentligt.

– Dagen då du ska fixa dina fransar ska du inte ha någon mascara eller smink på varken fransar eller ögonlock, undvik även kräm kring området på behandlingsdagen.

– Undvik att använda ögonfransböjare, samt permanent fransböjning och fransfärg.

– Använd inte feta krämer eller oljebaserad remover på fransarna innan er fransförlängning, det kan påverka limmets fästförmåga.

– Är du en återkommande kund se då till att du tvättar igenom fransarna med fransschampo (alt barnschampo) innan återbesöket. Det gör att jag kan lägga min tid på att ge dig så väl påfyllt som det bara går.

Vilken teknik ska jag välja, singles eller volym? 

Det beror på vad du önskar uppnå och hur starka fransar du har i dig själv. Har du tunna och få fransar så tycker jag att volym är givet. Där appliceras mellan 2-7 strån per strå för en väldigt fyllig och tilltalande fransrad. De fransarna är väldigt lätta och tunna och orsakar ingen större påfrestning på dina naturliga strån än den klassiska förlängningen. Snarare skonsammare.

Har du en väldigt tät fransrad och kraftigare strån så blir resultatet fenomenalt även med singles. Har du först valt att göra singles så går det att direkt kliva över till volymfransar vid ett återbesök om du önskar testa. Eller tvärtom.

Observera att båda metoderna går att få både väldigt extrema och naturliga. Kika gärna på lite bilder innan ditt första besök så du har ett hum om vad just du önskar.