Hej och välkommen till YesToLife Lic Fransstylist & Vaxterapeut

Jag tycker det är viktigt att lägga fokus på insidan men även utsidan

Jag är utbildad diplomerad i Fransförlängning både Singel/klassik och volym fransar samt Lashlamination med 3D fillers som är en naturlig fransförlängning böj , färg och vitamin/kreatin boost. Jag färgar och formar även bryn

Nyhet: SOCKERVAXNING!

Jag utbildar mig sommaren 2018 och vaxar även kroppshår med sockervarning som  är en modern och skonsam metod för borttagning av kroppsbehåring.

Vaxet är en ren naturprodukt, Body Paste från Body Fashion är dessutom helt ekologiskt, detta gör sockervaxning till en väldigt omtyckt metod, både för kropp, hud och för den smärtkänsliga kunden.

Eftersom sockervaxning inte utförs med hjälp av remsor, har jag som terapeut mycket större kontroll över hur mycket hår som skall tas med i varje ryck och kommer lättare till i mindre områden på kroppen.

Terapeuten håller en uppvärmd ”klump” Body Paste direkt i handen, naturligtvis med tunna Nitrilhandskar på, sedan stryker terapeuten Pasten direkt på området som skall vaxas och rycker därefter till i hårets egen växtriktning.

Eftersom pasten används med denna kontrollerade teknik, fastnar inte pasten i huden och lämnar därför inte efter sig någon direkt rådnad. Den tar inte heller med sig levande hud och gör därför obehaget mindre för kunden.

Den tar dock med sig ”döda” hudceller som ligger utanpå huden. Detta gör att huden får en naturlig pealing, vilket ytterligare ökar den mjuka och lena känslan på huden. Dessutom skänker det en naturlig lyster.

Kroppen har tre olika växtfaser, för att komma i rätt utväxtfas, krävs det 2-3 behandlingar. Detta innebär att håren växer ut jämnare efter 2-3 behandlingar.

En certifierad Body Fashion terapeut lär sig snabbt hur de olika växtfaserna fungerar och hur de är olika, beroende på vilka delar av kroppen kunden väljer att vaxa.

Sockervaxning, med Body Paste, är helt enkelt en metod som är bra för kunden, terapeuten och miljön.

Just nu samarbetar jag med skönhetssalongen  Sunshine Beauty Studio i Åkersberga.

www.sunshinebeauty.se

Varmt välkommen att besöka oss eller boka tid hos mig.

Med vänlig hälsning,

Jessica

Boka HÄR

(avboka minst 24h innan bokad tid annars debiteras 50% av priset.)

Tel: 073-5011413 (sms) 

Mail: info.YesToLife@gmail.com 

Facebooksida & Instagram: @yestolife.se

Plats: Sunshine Beauty studio, www.snshinebeauty.se

Adress: Bergavägen 12M, Åkersberga


Classic/Singel & volymfransar 4,D  på bilden 

MINA BILDER:
Volymfransar:

Klassisk/Flatlashes

 

Lash lamination med  botox 

Att tänka på innan en fransförlängning: 

– Dagen då du ska göra din fransbehandling bör du se till att duscha då du inte kommer få duscha på minst 24 timmar efter för att limmet ska härda ordentligt.

– Dagen då du ska fixa dina fransar ska du inte ha någon mascara eller smink på varken fransar eller ögonlock, undvik även kräm kring området på behandlingsdagen.

– Undvik att använda ögonfransböjare, samt permanent fransböjning och fransfärg.

– Använd inte feta krämer eller oljebaserad remover på fransarna innan er fransförlängning, det kan påverka limmets fästförmåga.

– Är du en återkommande kund se då till att du tvättar igenom fransarna med fransschampo (alt barnschampo) innan återbesöket. Det gör att jag kan lägga min tid på att ge dig så väl påfyllt som det bara går.

Vilken teknik ska jag välja, singles eller volym? 

Det beror på vad du önskar uppnå och hur starka fransar du har i dig själv. Har du tunna och få fransar så tycker jag att volym är givet. Där appliceras mellan 2-7 strån per strå för en väldigt fyllig och tilltalande fransrad. De fransarna är väldigt lätta och tunna och orsakar ingen större påfrestning på dina naturliga strån än den klassiska förlängningen. Snarare skonsammare.

Har du en väldigt tät fransrad och kraftigare strån så blir resultatet fenomenalt även med singles. Har du först valt att göra singles så går det att direkt kliva över till volymfransar vid ett återbesök om du önskar testa. Eller tvärtom.

Observera att båda metoderna går att få både väldigt extrema och naturliga. Kika gärna på lite bilder innan ditt första besök så du har ett hum om vad just du önskar.