Om mig

Mitt namn är Jessica jag lever utanför stockholm med min sambo, två barn och vår lilla hund Zeke.
Jag har arbetat med människor inom vård i ca 20 år och jag bara älskar det, nu driver jag mitt egna företag YesToLife AB på heltid, det är något jag burit med mig hela mitt liv. Att gå min egna väg och jobba med det kreativa jag har inom mig, jag brukar säga att jag följer mitt hjärta och magkänslan.

Jag har alltid skrivit dagbok och började blogga när jag fick tillgång till en dator första gången i mitt liv, började jobba med mina sociala medier och dela med mig av livet. Kort där på blev Vinnare av Biggest Loser Sveriges & tv 4 inspirationstävlingen efter min enorma vikt förändring då jag på egen hand gick ner 55kilo jag delade då med mig av min resa via min instagram som blev en hitt , folk gillade att följa min dagliga kamp och då blev jag uppmärksammad som en profil..

Jag ville starta ett hälsocamp som ALLA kunde åka på utan att oroa sig för storlek eller fysisk hälsa så jag blev Grundade av KBK Hälsocamp som anordnats på Ekolsundsslott tillsammans med en vän, det gick så bra och vi fortsatte att utvecklas på Wenngarns slott och efter det Bosön. Vi var med som deltagare men även arrangörer och hade givetvis med med utbildade instruktörer, föreläsare och kompetenta människor inom hälsa. KBK Hälsocamp förändrade mitt livoch jag började även arbeta med min mentala hälsa som var den största boven i mitt viktproblem , här startade även intresset för psykisk ohälsa och hur det påverkar oss människor så intresset för utbildning blev stort www.kbkhälsocamp.se
Vi Nominerades till Svenska Hjältar av våra fina deltagare vilken fantastisk hyllning.

Utbildade mig till inom kommunikation, till Kostrådgivare, hälsocoach och arbetade som livscoach för att få folk att förstå hur man kan ta sig vidare i livet med sina livsstilsförändringar fysiskt men framförallt fokus på det mentala.

Jag vågade till slut öppna upp vem jag själv var och vad jag hade varit med om genom att blottar delar av min story i boken ”Den yttre gränsen” 2015, det blev ett helt kapitel om mig.

I dagens läge 2020 jobbar jag som Social media manager där jag hjälper företag att nå ut via sociala medier.

Jag är utbildad Frans & bryn stylist för att jag älskar att arbeta med människor och skönhetsbranschen är fantastiskt rolig och ger mig så mycket energi där kan jag även få använda min konstnärliga ådra och skapa något i lugn och ro www.yestolife-beauty.se

Jag är även aktiv med LevFörFan Podden som jag driver med Martina Ekstrand podden där vi pratar om det tabubelagda som påverkat våra liv. Sorg, smärta men även det varma och kärleksfulla.
*Med en psykisk krasch efter långvarig inre stress/posttraumatisk, bär jag på min story som medberoende till avhoppad sektmedlem som innehöll, hot, förföljelse och psykisk stress samt dödsfall. Detta resulterade i mycket dålig hälsa både psykiskt och fysisk, i form av utmattning och kraftig övervikt . Podcast LevFörFan www.levforfan.nu