Kunder/deltagare


Kvinna 13år- Min mamma bokade en tid hos Jessica för samtal och stöd efter några år av jobbiga skolår, jätte dåligt självförtroende och självkänsla. När jag fick träffa Jessica och ha henne som mentor förändrades hela min vardag och jag tror på mig själv i dag . Jag kommer alltid att vara dig evigt tacksam och tvekar aldrig att fortsätta om jag behöver stöd igen.

Kvinna 34år- Jess är en underbar person och mentor. Leder mig alltid rätt när jag behöver det och finns alltid där för mig.


Man 36 år – Än erfaren och otrolig energisk person som gör allt för sina medmänniskor och sina kunder. Rekommenderar Jessica starkt till allihopa.


Man 40 år- jag kontaktade Jessica för att jag alltid blivit inspirerad av hennes erfarenheter och driv. Jag hade tappat bort mig i kostdjungeln och gick ner 30kg tack vare den fantastiska coachning jag fick med nattskifts jobb och olustiga rutiner. 

Kvinna 34år – denna tjej vet vad hon pratar om! Med egna erfarenheter och med ett stort hjärta! De hon inte vet själv, vilket inte är mycket, de tar hon reda på! Tack för din fantastiska hjälp i ur och skur!

Man 38år – En mycket drivstark och glad person!

Man 24år –Har verkligen hjälpt mig att hitta motivation till att fortsätta jobba med att bli mitt bästa jag. Att ha ett på samtal har fått mig att fortsätta fort det har varit jobbigt och känns lönlöst att fortsätta. Nu känner jag mig så otroligt stark efter all hjälp och jag har verktyg som får mig att fortsätta på rätt väg

Kvinna 40år- En fantastisk inspirationskälla för så många människor. Får dig att vara ditt bästa jag.

 

 

DELTAGARE:

-Jessica är fantastisk. Mån om alla, lyhörd och kärleksfull.

– Känns äkta, varm och omtänksam.

– Har ordning och reda hon är väldigt organiserad och lätt för att styra upp i stress. Helt fantastisk på alla vis.

-Min underbara Jessica! Du är bara så bra och härlig, ärlig och stöttande med dina ord.
-Trevlig, glad och positiv.

-Jessica har även hon tagit emot mig med öppna armar. Fin & klok kvinna. Som ”värd” för KBK och entreprenör helt fantastisk.

-Härlig medmänniska som tänker på alla deltagare och pushar på så jag orkade mer.

-Jess känner jag som en mentalt mkt stark och omtänksam kvinna.
En kvinna med mkt empati för sina medmänniskor.

-Gullig tjej, sympatisk som tar till sig deltagarna gamla som nya. Omtänksam och duktig organisatör. Förtroendegivande och empatisk.

-Varm och positiv. Inspirerande, inkluderande ”alla kan, körbaraköör”

-Grymt imponerad av Jessica ! Du ser alla motiverar och peppar, skrattar och inspirerar. Ger gärnet på alla pass som alla deltagare.

-Hon var väldigt inspirerande som orkade träna alla pass & samtidigt vara arrangör. Ödmjuk.

-Kärlek och respekt, grym !

-Jessica är så oerhört ödmjuk och är mån om andra. Det märks att du är bra på att strukturera upp saker och ting .

-Världens bästa Jess! Tack för all inspiration och alla samtal. Nu kör vi!!