Kan pandemin vara positiv?

Kan pandemin vara positiv?

december 12, 2020 0 av Jess

Nej nej nej klart det inte är positivt att en efter en förlorar sina anhöriga samt blir svårt sjuka, folk dör, folk förlorar sina jobb, företag går i konkurs och enorma skulder, sjukvårdspersonal blir sjuka och jobbar ihjäl sig, folk blir deppiga , känner sig inlåsta, oroliga , utbildningar pausas och listan kan göras lång osv. Det är så mycket negativt jag kan komma på när jag skriver att jag blir helt tom och deppig vilket nog många blir.

Jag tror nog många deppar ihop nu i mörkret, ensamheten tar över och det känns hopplöst men jag tror även många har fått jobba med hjärnan för att klara sig , kämpa för att inte deppa ihop utan få tänka utanför boxen för att klara plugg, jobb och hålla sitt företag ovanför ytan. Det är säkert många inklusive mig själv som fått ta svåra beslut , våga jag chansa osv.


Jag startar tex mitt AB mitt i allt , tar tjänstledigt från mitt vårdjobb värsta tiden och men följer hjärtat och inser att jag behövs hemma nattetid för min hälsa och familjens skull.
Det betyder att jag endast jobbar med mitt företag inom skönhet och Socialamedier. Jag har skapat massa nya kontakter sista tiden och bygger ett ännu större kontaktnät runt, inspirerande människor med massa kunskap.

Vi ska även flytta IGEN om två månader.. jag älskar detta nya fina hus vi bor i nu men känner att det inte riktigt känns 100% bra! Riktigt nervös är jag dock för att bo på landet men….

Jag har nyss börjat med körkort (ska ta det innan 40år haha) så det måste jag fixa om vi ska bo där ute. Sen pluggar jag även på två utbildningar inom skönhet men även sociala medier så kul och inspirerande.
Podden börjar vi bli klara med och ska få ett fint avslut när vi är redo.

I veckan fick jag detta pris 😀 så otroligt roligt och stort för mig .


”Lash Lift of the Month” November 2020
goes to: Jessica Hellback 🏆✨
Jessica @yestolife.beauty , du är nu med och tävlar om att bli Lash Lift of the Year 2021.
Vinnaren utses på Look by Linn Awards 2021
Tacksam för Fredagsbuketten från Add.a.Flower så vacker varje vecka . www.addaflower.com

Jag kan nog babbla på med massa massa mer men nu ska jag pyssla lite med företagets olika delar som jag ej hinner när jag ska jobba i salongen som en tok innan Jul (bästa tiden på året.)

Det känns just nu som det är mörkt dygnet runt men i dag fick vi passa på och gå ut några ”halvljusa” timmar och njuta .
tänk vad jag gillar min lilla hund , han är så klok och har sån humor.

Ha det bäst så hörs vi OCH var rädda om er där ute !