En kort sommar

En kort sommar

augusti 6, 2020 0 av Jess

Semestern är slut , det känns ganska värdelöst att inte ha haft en sammanhängande semester utan att behöva gå in och jobba mitt i. Jag hade velat vara borta längre men det är ok . Det är förvisso skönt att komma hem till huset och rutiner men jag känner att det är så mycket jobbigt med 😩 skolor som börjar , högre klasser och tuffare för barnen med skolarbete och allt runt om i livet , stress , städa fixa plocka jobba och lite sömn osv osv

Jag är nog bitter för att det regnat 70% av semestern trots att vi varit i härliga Skåne och mitt Norrlandsparadis i stugan.

Vi började med att åka till Småland för att se våran vän Andreas köra en halv Ironman.
Helt fantastiskt och jag är riktigt impad över hans resa och prestation.
Vi fortsatte till Skåne och bodde i Olas föräldrars hus då dom var på en liten semester. Martina och barnen kom från Småland (och Andreas lopp) och var med oss i några dagar när han åkte hem och jobbade.
vi hade några mysiga dagar men det var sååååå kallt och tråkigt att i inte kunde bada som vi brukar. När Olas föräldrar kom hem igen var vi så less på vädret att vi åkte hemåt, stannade på en hotellnatt och besökte några vänner i Örebro som var super roligt.

Hem och jobba lite och packa om för att åka till stugan i Norrland, jag älskar att vara där men när vädret är kasst så är det inte så roligt. Kallt även där så jag badade inte en enda gång , barnen pinade sig lite några enstaka gånger men dom fiskade och körde båt desto mer. Även dom ville stanna längre, det är lycka att få vara där, öppna dörren och gå rakt ut med denna utsikt, synd att det är så långt att åka.

Min älskade mamma fyllde 70 år när vi var där uppe. Vi firade så gott vi kunde nu under Corona och regn. Hoppas hon blev nöjd trots allt. Det var fint väder på dagen men sen öppnades himmelen och det ÖSTE ner. Vi fick bygga både regn och vindskydd. Jag hade velat ge henne en större upplevelse än det som blev men hela världen lever under samma restriktioner och man visste inte hur det skulle bli . Vi ska i alla fall åka på spa i september och mysa LYXLYXLYX! Bara hon och jag.

Trots vädret så har vi haft mysiga dagar. Se så mysigt det är !!


På vägen hem stannade vi i Uppsala på hotell för att njuta lite , sova i sköna sängar och bara vara ett dygn innan vi var hemma. Super mysigt . Barnen fick varsin tv och soffa och ÄNTLIGEN fick dom spela lite.


Nu har det snart gått en vecka sedan vi kom hem och jobbet har rullat igång.

Hoppas ni haft/har en skön sommar!