Corona

Corona

juni 18, 2020 0 av Jess

Det är inte klokt redan Midsommar i morgon , vi ska iväg till Sala och träffa Petra med familj! Det ska bli super trevligt att ses igen, vi har tidigare firat några Midsommar hos dom. Då har vi gått iväg och dansat med massor av andra människor men denna gång stannar vi på deras tomt. Nu har vi inte setts sen i Julas så det ska bli trevligt att ses.

Sommarlovet är här det kryllar med bilder på hela Instagram på barn som gått ut med sina topp betyg osv ! Super super kul ! För oss är skolan äntligen slut för barnen som kämpat på. Betygen är inte på topp men vad gör det ?! Det är inte det viktigaste det viktigaste är att må så bra man kan , få den hjälp man har rätt till och inte ge upp, göra sitt bästa i alla lägen så kommer allt gå vägen . Oavsett så älskar jag mina killar och tycker dom är BÄST! Oavsett A,B,C,D eller F

Leon ska byta lärare till nästa termin och börja 4an sååååå skönt att klassen slapp splittras nu när läraren dom haft flera år byta ut.


Vad har mer hänt sedan sist , massor ! Vi åkte på Corona så vi var sjuka och borta från allt nästan en månad. Hela familjen har fått bekräftat och vi har antikroppar. Jag klarade mig relativt bra utan smak och lukt två veckor samt lite huvudvärk och något tyngre att andas på promenad. Ola var väldigt dålig , snudd på att få åka in . Svårt att andas, hosta och väldigt hög feber länge . Barnen hade lite hosta . Det är otroligt skönt att vi klarade oss så bra ändå, jag trodde verkligen jag skulle dö om jag fick det med tanke på riskgrupp mm men kortisonet kanske hjälpte mig trots allt.
Fy hemsk sjukdom! Snälla håll avstånd och var försiktiga, det är inte kul och vi måste ta det på allvar trots att det är varmt och sommaren är här!

Snart är det semester och den ser jag fram emot !!
Vi var i Skåne över helgen när vi fick bekräftat att vi haft Corona, Vi saknade svärmor och svärfar så mycket så vi åkte på natten raka vägen dit och höll oss på deras tomt och stranden .

Sen så har jag tagit tag i min mat o h träning lite så denna månad har jag gått ner 7 kilo , bara kämpa på ! Härligt nu när man kan äta massa goda bär och grönsaker !

Nu måste jag till jobbet !
Jag är så oerhört tacksam till alla kunder som väljer mig , jag har bokningar in i Augusti ni är fantastiska !

Kram och Glad Midsommar