130 mil åt ett håll

130 mil åt ett håll

april 16, 2020 0 av Jess

Vilken härlig Påskhelg det blev ändå trots spräckta planer och ett Corona virus som sprider sig i världen och lilla Sverige. Jag är tacksam ändå för jag fick ha båda barnen hemma och mysa med dom . Planen var en skånetripp med minsta killen , träffa olas släkt och njuta av havet och min stora kille skulle till Norrland med mamma oh pappa för att fiska och mysa. Det får bli snart ändå och nästa påsk kanske .
Vi sparade på miljön alla fall Ca 70 mil enkel väg till Skåne och 60 mil till stugan i Norrland .

Så vad hittade vi på? Vi har varit hemma och fixat i trädgården, cyklat , ringt FaceTime till släkt och bara varit. Påskafton var vi hos min bror som bor på landet. Mamma och pappa var där i sin lilla stuga på hans tomt. Det var verkligen kanonväder så vi kunde vara ute hela tiden.
Det blev Påsklunch , vi njöt av naturen och fåglarna som kvittrade, skogspromenad , fika , grillning och djur här och där en riktig mysdag kan man säga .

I Fredags var via alla trötta och irriterade fy vad sura vi var hela familjen haha men jag fick hem en helt fantastiskt Fredagsbukett som fick pryda köket, då blev i alla fall jag glad! Helt fantastisk!


Fredagsbuketten är floristens Add a Flowers val av säsongens blommor och är unik för varje vecka. Om man beställer innan onsdagar så får man buketten levererad eller så hämtar man Fredagen efter gjord beställning. Jag kan varmt rekommendera Add a flower för blommor , event och bröllop hon gör så fina buketter och dekorationer.

Just nu erbjuder dom fri hemleverans inom Åkersberga. 

Hitta Fredagsbuketten och Add a Flower hemsidan genom att klicka HÄR

Förra Torsdagen släppte jag och Martina ett nytt avsnitt av våran podd LevFörFan vi pratar lite om hur Corona påverkat oss men vi har även lite hyss för oss.

Vill du lyssna på podden klickar du HÄR

Just det , vi har haft lite tid och börja rodda på kontoret så äntligen kan man få lite inspiration att jobba där . Det är inte klart på långa vägar men det är en början .Ha det så bra och var rädd om dig !
kram