Ändrad Påskplanering!

Ändrad Påskplanering!

april 3, 2020 0 av Jess

Som säkert många andra så blir dessa veckor inte som planerat, vi har sett fram emot att få lämna Stockholm ett litet tag och bara åka ner till Skåne, havet och vinden i Påsk som dom senaste åren men i år får vi stanna hemma pga Corona och smittospridningen. Barnen är lite ledsna men dom verkar förstå och ta allt bra ändå. Dock jobbigt att bryta en ”vana” och tradition. Men det viktigaste är att vi alla gör samma sak och bara låter det få ett slut.

I helgen som var blev min stora kille FJORTON år , helt galet jag kan inte fatta att det har gått så många år sedan jag fick honom. Jag hade jobbat natt men vi firade med lite tårta innan vi åkte och körde VR i en helt tom lokal !! Vi hade den för oss själva lyx lyx lyx och Lowe var nöjd med sin födelsedag som bestod av , frukost på sängen , paket , VR spel och avslutades med grill lunch/middag hos oss. Släktkalas för båda killarna hade vi som tur haft tidigare innan denna kris .

Annars har jag varit mycket hemma i veckan jobbat mycket hemifrån , pluggat med barn och sovit mellan två nätter. Vi har faktiskt spelat in ett avsnitt av podden som kanske kan komma ut i helgen senast Tors nästa v.
Jag fick en påskpresent av en kund , äggen är det gula i när man eldar dom Hur sött! Jag är så tacksam över mina fina kunder och blir helt bortskämda av alla presenter och blommor vi får i salongen. Gullisar!

Jag började ju skriva matdagbok förra veckan men det gick sådär. Det blev dock ett kilo minus denna vecka och då är det bara positivt men jag måste bli bättre att få i mig mina mellanmål. Nu ska jag bara få in allt så jag kan ha koll på kalorierna in och ut.

Kram på er samt var rädda om nära och kära nu är det FREDAG!