Corona tog över

Corona tog över

mars 26, 2020 1 av Jess

Toapappersskämt hit och dit , det var lixom kul första dagarna. Alltså vad händer i världen just nu…? jag kommer inte gå in på massa corona mer än att detta inte är bra alls. Hemskt faktiskt och vi måste vakna Sverige . Händer inget så kommer ej spridningen sluta öka .
Jag går inte runt och är rädd men som säkert många andra tankar som ”det blir snart bra, det händer inte mig” så där Svensson dum som man är ibland för att vi är ovana.

Nå väl jag har fortfarande så oerhört mkt mediciner som definitivt inte ger mig något immunförsvar alls så jag tar det på allvar . Det kändes som att i två dagar var det lite tomt på folk men nu är alla ute och hattar igen , hoppas dom sjuka är innan bara oavsett så drömde jag att jag hade fått Corona här om natten det var garanterat bara för jag såg nyheterna precis innan jag skulle stänga ögonen. Tänk vad det påverkar ens sömn att få intryck så sent . Jag sov verkligen så dåligt. Ni vet när man vaknar och inte vet om det är samt eller ej.

För övrigt så mår jag bättre i min sjukdom trots att jag fick lite bakslag när kortisonet skulle börja sänkas. Då fick jag åka in på en akut undersökning och höjning IGEN men det är i alla fall på bättringsvägarna och kortisonet börjar trappas ut. Skulle jag nu bli sämre så trappar vi ut Kortisonet ändå och börjar med biologisk medicinering. Det är inte bra med kortison i kroppen hela tiden .
Cytostatika ökar jag några veckor till.

Jag var ”Svullen” innan men nu är jag nog på toppen, uppblåst som jag vet inte vad. I morgon ska jag äntligen börja skriva matdagbok igen och få in alla mina 6-7 mål mat om dagen anpassat till dag och natt jobb som jag ska ha för att tappa vikt Och ha lite koll.

Jag har tidigare gått ner 55kg så borde kunna det nu med av att bara ändra lite smått och gott i min vardag.
DÅ tränade jag 3-4 h om dagen men det kommer jag ej nu.
Jag kommer INTE ”banta” jag ska bara ändra lite och uppdaterar gärna för mig själv och dom som vill läsa . Men jag vill inte ha några supertips eller endast frågor om hur med vikten eller onödiga ”hejarop” det gör mig bara förbannad med hets . Jag kommer äta allt så ingen diet. Som högst en liten tumme upp eller härligt klapp på axeln 🙂 Kanske en fråga om hur JAG mår inte hur mkt jag gått ner/upp i vikt .

OM du vill får du gärna min Instagram där uppdateras det mer dagligen @Jessica.hellback

Jag har börjat jobba igen kört några nätter och i salongen några enstaka kunder annars har jag jobbat hemma när barnen varit hemma. Jag har börjat lite smått att fixa hemsida för YesToLife PR där jag kommer göra det jag gjort innan på hobby nivå/ ”hjälpa kompis nivå” till lite mer jobb nivå. Som konsult kan jag och Ola hyra ut oss som social media manager och hjälpa företag med deras sociala medier . Vi har en plan och jobbar oss sakta dit.. det tar sin lilla tid.

I dag har barnen varit hemma vi pluggade på fm online och sen åkte jag, Leon och hunden på lite picknick med barnens kusin och faster innan jag tog några kunder i salongen. Mys pys det var riktigt varm i solen.

Nu längtar jag till helgen så jag kan pyssla lite hemma i trädgården. Ska det bli mer vinter eller kan man börja haha ? Jag har noll koll på sånt men tänkte lära mig lite. Någon blomma borde jag kunna få till.

TACK TILL MINA FANTASTISKA KUNDER SOM STÖTTAR OSS I SALONGEN !!
igår var den en underbar själ som kom och köpte presentkort till sig själv för att stötta oss i denna katastrof situation pga Corona .

kram