& hur går det?

& hur går det?

februari 21, 2020 0 av Jess

Hejsan svejsan, uppdateringen av sjukskrivningen och behandlingen är att jag fick samtal i Tisdags att jag fortfarande har dåliga prover och ÖKAR ännu mera för 3e gången i kortisondos samt cellgift. Jag har mått rätt bra än så länge men nu börjar biverkningarna bli mer påtagliga samt att immunförsvaret är på noll så jag har blivit förkyld fått blåmärken på kroppen, sår , blåsor i munnen , tryck över bröstet, anfådd , svullen, svettningarna , hjärtklappning , ont i magen, snurrig, glömsk , huvudvärk, blek… typ så! Men ändå helt okej,jag är nog dessutom känd att inte gnälla i första taget utan biter ihop så jag håller ut och hoppas verkligen att jag får bättre provet nästa gång och att medicinen börjar ge rätt effekt. En koloskopi är bokad jag kommer bli sövd, då läkaren tyckte att jag ej skulle behöva gå igenom den vaken pga min oro och rädsla. Det känns alla fall så mycket bättre. Jag har fått en så bra läkare nu.

En liten insikt nu när jag varit hemma några veckor från jobb så funderade jag på en sak, tänk vad fort det går att bli skygg för människor! Jag förstår verkligen att folk har tok ångest att komma tillbaka till arbete och skola efter lång frånvarooch måste ta det försiktigt samt arbetsträna osv. Jag har tex bara varit hemma två veckor och tycker att jag känner tendenser till att vilja stänga in mig , får lite hjärtklappning när jag ska träffa folk som tex här om dagen när jag gick och träffade nattgänget när dom hade möte (dom jag känner mycket väl) ändå fick jag puls och tvekade vilket inte är likt mig alls. Jag är så van att oftast träffa folk och att vara väldigt social varje dag. Människo kroppen är bra lustig faktiskt och vad fort det går.

För övrigt så har jag och min stora kille varit dunder förkylda hela veckan, snorar hosta och feber så vi har fått kvalitetstid, myst med Zeke och försökt få lite frisk luft i det fina vädret.

Nu ska jag på Läkarbesök sen tänkte jag faktiskt försöka mig på att skruva ihop en stol jag köpt och fått till salongen SAKNAR Paula hoppas hon jobbar så jag kan kramas med henne lite om jag tar mig dit en stund senare.

Kram