En nypa kramkalas!

En nypa kramkalas!

februari 17, 2020 1 av Jess

Veckan som gått har varit minst sagt tuff… det har varit svårt att få en bra dos med medicinerna så det har svajat upp och ner och eftersom jag fick öka min dos ännu mer så har jag varit helt slut, varit snurrig , illamående och otroligt trött.

Det har varit alla hjärtans dag och det var super mysigt att ha barnen hemma då. Vi firade med att ”få vårt hjärta fastklistrat på golvet i centrum” , mysig frukost och 3 rätters middag tillsammans alla fyra på kvällen .

Det har blivit mycket blommor, fika och kaffe senaste dagarna men nu får det bli rutin på det hela igen . Jag har så svårt med rutiner när jag bara är hemma och sjukskriven men så kan det få vara lite emellanåt.

I helgen var det barnhelg och hur trött jag än var så har jag inte bara kunnat ligga hemma och vila . I Fredags var det som vanligt Talang och bara mys i soffan som säkert dom flesta barnfamiljerna unnar sig en Fredag kväll , i Lördags åkte vi och kollade lite på Meja som spelade handboll i Täby så det var nära oss super spännande matcher men fy så slut jag var efter. Meja är Martinas dotter som jag har min podcast LevFörFan med. Vi familjer har en härlig relation då vi känns som syskon och barnen som mina syskonbarn och ”kusiner” med mina, det är så skönt att bara vara med varandra utan att behöva må bra och vara piggast. På kvällen när jag vilat kom dom över och kollade mello samt sov över. Alltså mello , varför i hela friden göra så många deltävlingar ? Det var bättre förr haha, nu har dom ju bara fyllt ut med strunt. Det som är bra är väl att man får flera ”Mello kvällar” att umgås på.

Igår firade vi Leon som blir 10 år på Onsdag! Det kommer bli firande med släkten och barnkalas samt att Leon blir firad hos sin pappa på sin födelsedag. Så igår kom familjens nära vänner och barn över och vi blev så många att vi passade på att smygfira lite när vi ändå sågs och fick kramas lite.
ÅH min älskade Leon han ska till pappa i dag och sen bort med mormor och morfar på sportlovet så vi passade på. Jag är så tacksam att barnen har världens bästa mormor och morfar som tar med dom på massa skoj och ger dom så mycket minnen och erfarenheter i livet!! han kommer ha så kul i Norrland dock kommer jag sakna ihjäl mig när jag inte har massa jobb att tänka på nu när jag är sjukskriven.

I dag har jag endast varit iväg och tagit mera blodprover, jag är stammis på provtagningen nu.

KRAM & vad kul att just du tittar in

// Jess