Jul & Nyår

Jul & Nyår

januari 3, 2020 0 av Jess

Vilken fantastisk Jul vi har haft , firade hemma med familjen dvs barnen , mamma pappa och svärföräldrarna. Men vi saknar snöÖöö barnen har snart haft ett helt jullov utan snö och som vi längtat hoppas det kommer till sportlovet !
Efter jul var barnen hos sin pappa en vecka och jag hade både ledigt och jobbade massor i salongen gjorde många fina kunder ännu finare innan Jul & Nyår med fransar Lashlift , fransförlängning, vaxning och bryn (man kan hitta mig genom att klicka HÄR )


Nyår firade vi hemma med middag trevligt sällskap, jag känner på mig att 2020 kommer bli ett fantastiskt år utan nyårslöften att bryta ! Tack för en trevligt år (dåligt bloggar) hoppas på att alla vi får skratta ännu mer ännu mer nästa år.

God fortsättning allihopa !!

Här kommer en liten bildning från jul , jobb och nyår 🙂