Flytt

Flytt

december 19, 2019 0 av Jess

Tjohooo vi har flyttat och det känns så bra!

December månad är katastrof med jobb och på det så har jag flyttat och haft en evig kamp med att min sons skola som varit hotad att läggas ner i Österåkers kommun vilket så klart påverkade oss allihopa i familjen (en skola för normalbegåvade barn med autism).

MEN DEN ÄR KVAR ÄN SÅ LÄNGE vilken julklapp!! Grymt bra jobbat alla Barn , lärare föräldrar/ medmänniskor som strejkade, demonstrerade skrev till tidningar , radio , sociala medier , tv , politiker. #RäddaHelleborus

Stort tack till våra familjer som hjälpt oss med så mycket under flytten det var sååå jobbigt trots att vi tog flyttstädning och slapp den biten. Stressen över skolan som förändrat så många barn och familjers liv blev otroligt tung och tog mkt energi av mig i alla fall. Jag börjar landa nu som först .

Vi trivs jag sååå bra hemma i nya huset om man jämför med det senaste boendet , där ville vi knappt vara när vi skulle vara hemma åkte vi alltid bort. Nu vill jag inte åka hemifrån hahaha.

Några få bilder jag tagit , det kommer väl flera.