Landat!

Landat!

september 8, 2019 0 av Jess

Äntligen så har jag landat lite och kommit tillbaka till rutiner och vardag efter semester och bröllopsplanering som toastmadame på Martina och Andreas HELT FANTASTISKA bröllop.

Jag är helt varm och pirrig i magen när jag tänker tillbaka på det, Åh det var så fint jag bölade av lycka i kyrkan när jag såg dom så vackra och hörde Emmie sjunga Kärleksvisan då dom gick in. Alltså att få vara med deras förhållande från start och att få vara en del av deras personliga utveckling och se hur jäkla bra dom är, det är så starkt och mäktigt. Att tex se Martinas LYCKA i ögonen när jag för ett tag sedan kramade hennes darriga svaga kropp och torkade hennes tårar efter hon hittat sin älskade lillebror död , då jag fick påminna henne att äta och dricka … min oro och stress över hur det skulle gå och att nu bara få se henne skratta och vara så lycklig med världens bästa man. Det är för övrigt Martina jag har en podd tillsammans med ”Lev För Fan”, och Kära älskade Andreas en så otroligt fin människa helt fantastisk och även han en helt otrolig story JAG ÄLSKAR DOM!!!

Efter vigseln var det bara att springa iväg och ”jobba” åååå det var såååå ROLIGT jag ångrar inte en sekund att jag sa ja till uppdraget tillsammans med Ola.

Det blev verkligen lyckat brudparet skrattade och grät, fantastiska gäster och tal, vi dansade hela natten lång till en DJ som var helt grym! Vilken fest det blev. Bara helt galet sjukt KUL och alla var bara glada , kärleksfulla och trevliga.

Kan dom typ gifta sig en gång till? haha!

Det vi hade planerat gick super bra , brudparet var chockade och glada över det vi fixat och planerat, gästerna gillade det vi gjorde och vi fick beröm som vi absolut INTE hade räknat med .

Nu har vi inte setts sedan bröllopet och jag börjar få lite smått abstinens haha. Tur att vi har en date planerad alla fall.

kram