Tack för allt, love u!

Tack för allt, love u!

juli 10, 2019 0 av Jess

Det har hänt mycket sedan jag bloggade sist. Jag har bytt salong efter 3 år , det kändes tufft att sluta men ändå skönt på något sätt. Bollen var redan i rullning i mitt huvud och då är det bara följa efter.

Nu hyr jag in mig på salong Perfect Faces som min gamla kollega äger. Fantastisk mysig salong härlig miljö och atmosfär.

Vi håller till på Storängsvägen 15A i Åkersberga. Gatan som tillhör centrum kan man säga så nära tåg och bussar.

Jag jobbar på och har mycket att göra nu innan innan semestern. Hur fina är dom inte?! Jag är så tacksam över mina gamla kunder och väldigt många nya fina kunder som tittar in dagligen jag är så glad över deras förtroende för mig och mitt arbete.

Slänger in lite foton! Vill man läsa mer sä har jag en ny hemsida för mitt företag som Frans & brynstylist samt vaxterapeut. Den hittar ni här www.yestolife-beauty.se

Jag har även varit på Cypern med familjen på en liten semester då pappa fyllde 70år, men det var i slutet på Maj (sen dess har jag försökt hinna blogga.) Även Olas föräldrar åkte med det var super mysigt .

Det var fantastiskt skönt att bara åka bort och jag fick verkligen mersmak. Jag lägger in en bildbomb därifrån med .

Vi hann åka till Skåne och Tyskland med Martina och Andreas som gifter sig i Sommar där jag och Ola har fått äran och förtroendet att vara Toastmaster och även här vara Olas föräldrar med och visade Tyskland.

Lägger även in en bildbomb därifrån.

Sen har jag haft mycket i huvudet med Martinas Möhippa, riktigt jobbigt att planera något i smyg för den man vill berätta allt för. Vi pratar verkligen om allt och jag vill ju ha stöd från henne, inte ljuga och snirkla mig haha.

Det var svårare än jag trodde faktiskt då jag var den som hade mer kontakt med henne. Dels för att jag ville säga allt och för att jag inte vill ljuga pga mitt tidigare liv och sen oron att det skulle bli bra. Men de blev så jäkla bra!!!

Stort tack till alla som meckade med möhippan ( & svensexan till Andreas ) vi hade en fantastiskt mysig dag, fint väder och avslutade kvällen tillsammans med blivande brudparet! Dom var så glada, det gjorde mig varm i hjärtat att se dom tillsammans!!

Nu måste jag klicka på publicera och ta mig till jobbet. Jobbar som ett as dessa veckor innan salongen men kul är det!!

Två v kvar sen lååång skön semester! (Och planera bröllop så klart, otroligt skönt att ha semester då för att hinna fokusera )

Puss och kram