Ensam hemma

Ensam hemma

maj 8, 2019 0 av Jess

I helgen var jag ensam hemma , jag skulle på sköhetsmässan i Göteborg men den blev in te av för min del som sagt. Tråkigt men ändå skönt, hur ofta har jag varit ensam hemma sista tiden? jag vet inte ens om jag har det haha. Det var sååå skönt och jag hann både koppla av men även packa ihop ett rätt fullt schema ändå.

I Fredags hade jag ett erbjudande på salongen så jag hade fullt upp kan man säga men vad kul det är!! Älskar mina kunder och mitt arbete, sen var det inspelning av podden i Stockholm så det var bara bära av, stressigt blev det när tåget stannade. Jag var sen och vi hade en gäst men vad gör det , jag är alltid tidig haha. Efter avsnittet tog jag och Martina en flaska vin på stan och det var så otroligt mysigt, verkligen impuls.. tänk att hon snart ska GIFTA sig och jag ska vara toast madame? galet !

På kvällen kom min söta Hanna och hälsade på, vi kom på att hon inte varit hos mig på 1,5 år ja tiden går men vi har det lika trevligt varje gång vi ses oavsett. Min minsta son har ju köpt en kanin, det är lite mer som en hund kan jag tycka och hon underhåller rätt så bra. Hon charmar även varenda en som är på besök lilla busa! Riktigt tam och hon ska vara med på allt.

I Lördags kom Martina och Andreas och hälsade på med Martinas storebror, fru, son och sambo. Grabbarna sprang ett lopp som gick här. vi hade tur med vädret och det blev ett toppen dygn förutom att Andreas stackarn blev skadad och inte kunde genomföra loppet,men eftersom han ska gifta sig (hehe) och träna till Ironman så var han klok att avbryta, han är en vinnare oavsett.

Vi hann även spela in ett till poddavsnitt som ska släppas i morgon, vi älskar verkligen att podda!

Nästa Fredag åker jag på semester så missande mitt Maj erbjudande nu innan jag åker

Följ min instagram och facebook sida för mitt företag för att inte missa alla sommarerbhudanden som kommer.

INSTAGRAM : @yestolife.beauty
FACEBOOKSIDA: @yestolife.beauty