Att ta ett beslut

Att ta ett beslut

april 24, 2019 0 av Jess

Hej alla finisar, hoppas ni har haft en fantastiskt skön Påsk och lika fint väder som jag. Jag tog lite ledigt och passade på att åka med sambo och ena sonen till Skåne (stora sonen var i Norrland och fiskade med mormor och morfar.) Vi hade jätte fint väder grillade och träffade vänner och släktingar jag glömde dock att dricka Påskmust som var viktigast haha.

I dag tog jag ledigt från allt, jag ska snart ta en promenad och möta min son. Vi tänkte grilla lite i kväll så jag måste iväg och komplettera lite.

Just nu sitter jag hemma och har lite tunga och jobbiga beslut att ta känner mig lite nedstämd men ändå glad på nått vis, jag känner att bollen är i rullning och jag har lärt mig att jag ska följa min magkänsla inte bara göra saker för andra eller för vad andra tycker passar mig som jag gjort allt för ofta tyvärr. Vi får se vad som händer framöver.

Jag ska tänka någon dag till sen ta ett beslut vad jag tycker är bäst och roligast för mig just nu. Så efter sommaren kanske jag gör något nytt på en ny plats och har lite andra utgångslägen. Vill inte avslöja mer måste låta idéen det landa lite så jag ej tar för snabba beslut. L

Nu ska jag gå iväg men hoppas du får en mysig eftermiddag.