Pass-pass-pass på den!

Pass-pass-pass på den!

april 12, 2019 0 av Jess

Hej alla fina! Hoppas ni mår bra, jag mår faktiskt väldigt bra!

Vi firar 1år med LevFörFan podcast och hemsidan är klar superkul att det går så bra, släppte ett nytt avsnitt i går med Alex HAN föddes som Angelika! Fantastisk kille med mycket energi. Hemsidan hittar du här www.levforfan.nu

Annars då? Jo jag har energi och känner mig kreativ.

Idag är jag i Sthlm och har haft både ett lunchmöte och ett em möte snart är dagen slut och jag ska hem till barnen och ha lite Fredag innan nattjobbshelg!

Leon ska på sitt första fotbollsläger och sova borta i morgon så jag ska packa, Lowe ska med mormor och morfar till Norrland under lovet så där ska det packas med.

Det har varit en kall vecka med lite snö som yrt i luften, förra helgen trodde jag sommaren var på väg och idag är det samma sköna väder! Fantastisk. Hoppas det håller i sig nu, det är så mycket lättare att komma ut i friska luften då.

Jag har för övrigt börjar jobba hårt med min inte hälsa nu och börjat sätta ihop 1+1 mycket intressant och inget magont på 1,5 vecka.

Pass pass pass måste vi fixa ! I Maj händer det massor , jag vet inte ens hur jag ska få ihop den månaden men det är bara kul saker som ska hända. Skönhets mässa i Göteborg, utbildning, tjejträff, podd, och åka till Cypern plus jobb på det.

Kram så höra vi nu ska jag hitta min sambo och åka hemåt efter en intensiv härlig dag!