Denna Torsdagen

mars 21, 2019 0 av Jess
Inspirerande dag , blommor får mig att bli kreativ och jobba på.

Jobb i stan i dag, jag ser fram emot vad som komma skall.

Jag mår oförskämt bra och tacksam över livet just nu och vad det ger mig. Ett nytt minne kommer tillbaka nästan varannan dag. Jag pratade med min mamma i dag och började minnas grejer från gymnasiet. Så himla kul, det är som att se en gammal film på något vis. Jag är så glad att jag började jobba med att släppa och bearbetat tankar jag burit på så andra tankar/minnen får plats igen samt att jag är kapabel att lära mig nya ting.
Ser fram emot dagen i dag, nytt poddavsnitt med LevFörFan ska spelas in i em med gäst det kommer dock inte sändas innan den 11/4 först kommer ett med mig och Martina nästa vecka

Superduper god cecarsallad med scampi.

Ha en fin dag snyggingar!