Älskar hotellet

Älskar hotellet

november 19, 2018 1 av Jess

När Ola fyllde år åkte vi till Norrköping och bodde en hel helg på The Lamp Hotel som vi älskar.

Vi hade massa planer men vi gjorde inget bara vilade och njöt av lugnet efter några tuffa månader full med jobb och kämpande med skola och plugg för en av sönerna som har problem med anpassning för sin autism och dysleksi. Set tar varit mkt tress, tårar och ångest men samtidigt så har vi fått hjälp. Ola har varit ett enormt stöd i detta för både mig och barnen. Så jag överraskade honom och vi var värda att få sova och somna om två dygn utan måsten. Och utan barn på flera flera veckor, barnen var hos mormor och morfar och hade det toppen!

Vi struntade att gå på våran exklusiva middag som var bokad, vi hoppade även bio och beställde mat att äta i sängen framför tvn. Det enda vi gjorde var att promenera runt i fina Norrköping.

Tänk att det snart är jul, men först ska jag fylla år sen kan det komma snö och allt juligt kan komma fram. jag längtar lika mycket varje år och nu längtar jag efter snön så att det blir vitt, rent och vackert.

I morgon ska jag på magnetröntgen av tunntarm pga min chrons. Sen blir det lite andra undersökningar och prover, äntligen har jag fått sluta med mitt kortison. jag tvivlar dock på att det är bra.

Kram Jess