Mini omeletterna

Mini omeletterna

september 26, 2018 0 av Jess

Hej

många frågade om receptet på mini omeletterna med fetaost, zucchini, morötter och svamp jag gjorde i veckan så jag lägger upp det här med, passar perfekt till frukost/mellis perfekta i farten och barnen älskar dom till frukost eller innan/efterfotbollsträning.

Ingredienser

•1/2-1 st Zucchini

•2 st Morot

•150 g Champinjoner

•4 st Ägg

•1 msk Potatismjöl (går utan med)

•150g Salladsost (feta ost)

•1 msk Basilika, hackad

•8st rökt skinka

•Salt, peppar, valfri krydda örtsalt är gott

Sätt ugnen på 200°. Riv zucchini och morötter, pressa ur överskottsvätska. Skiva/hacka svamp.

Vispa ihop ägg och potatismjöl. Smula ner ost och krydda med basilika, salt och peppar och lägg i skinkan.  Lägg grönsaksfyllningen i muffinsformar och häll äggstanningen över använd en stabil form, jag föredrar aluminium.

ca 25 min tills omeletterna stelnat i ugnen..