Söndag morgon

Söndag morgon

september 23, 2018 0 av Jess

Godmorgon på dig, det vankas frukost. Vilken skön helg jag haft och att bara kunna tillåta sig själv att vila och slappna av är så betydelsefullt. Skönt med en helg hemma utan att fara runt överallt. Barnen är hos sin pappa i helgen så det har varit väldigt lugnt i huset men i morgon är det fullt ös igen och jag längtar alltid efter mina killar dom va här ändå en sväng igår och pussade på mig och jag tvivlar inte på att dom har vägarna förbi i dag med.

Jag måste kolla med läkaren om jag har några biverkningar på min medicin mot min crohns (tarmsjukdom) jag vaknar nämligen svettig flera gånger per natt fast det inte är varmt i rummet ens. Och lite andra saker som jag ej behöver gå in på här, sista tiden har jag även haft svårt att sova. Men det är mitt första tecken när jag har lite mkt runt mig. Nu har det varit sånt som är svårt att påverka men som lugnar sig snart däremot går mkt av min energi. Efter min utmattning så är jag begränsad hur mkt energi jag kan slösa på olika saker. Jag är noga med vad jag lägger min tid och kraft på och på vilka . Så det kan ju vara stress också men jag tror ej det, det började när jag fick så många mediciner.

Kortisonet håller jag på att trappar ner på men jag fick stanna ett tag pga att symptomen blev sämre igen… nu är jag på 6 tabletter kortison. Hatar att man blir ännu mer plufsig än jag är. Spec så sätter det sig i ansiktet. Bläää men hellre det än så dålig som jag var.

I dag ska vi kolla på ny TV , vi har fått en i present av Olas föräldrar! Åh så kul, äntligen kanske vi kan se tv’n från håll haha

Annars har vi inga planer mer än att storhandla och förbereda veckans mat och träning. Jag älskar söndagar när man får styra upp lite vad som komma skall.

Kram!