Avslut, drog till Thailand

Avslut, drog till Thailand

september 22, 2018 0 av Jess

Igår var jag och Ola på mysig middag med Martina och Andreas efter en vecka som har gått i ett med jobb, läxor, plugga till prov, träningar möten.

Jag var helt slut efter två nätter som avslut på denna vecka som sagt men ändå full av energi att då sätta mig vid ett dukat bord utan att lyfta ett finger.

Martina fyllde år så vi tog en middag ihop, jag bara älskar våra samtal och skratt, allt är så naturligt och öppet i vår relation. Vi har varit med om så mycket ihop trots att vi inte känt varandra så många år och nu planeras deras bröllop där jag och Ola har fått äran som toastmadame och toastmaster alltså wow vad kul och vilket jobb!

Martina ville testa Koh Pangang och det var verkligen en super mysig miljö vi klev lixom in i Thailand fören stund. Maten va helt ok, inget wow och servitrisen var lite väl ny men några v till så sitter det. Vi var hemma redan 23 och då hann vi även handla mat på vägen hem så det blev verkligen tidig kväll men utan stress. Däremot så somnade jag hejdlöst i soffan och jag som bestämt att jag skulle SOOOOOVA i min säng! Minns att Ola tjatade och sa” kom nu du ville inte sova i soffan” men jag kunde bara sova den sekunden inget annat.

Vaknar besviken här haha, nå väl så är jag ledig i dag/natt och då ska jag sova i MIN säng!

Trevlig Lördag på er! Nu är frukosten redo, regnet slår mot rutan och nyhetsmorgon är på… myyyys…

Puss & kram