Hösten

Hösten

september 18, 2018 0 av Jess

Myspys när hösten börja komma, jag älskar verkligen alla årstider och efter denna fantastiska sommar kan jag inte vara annat än nöjd av några regndroppar, mörkare dagar och lite kyla. Det är ju så mysigt att kunna tända ljusen och mysa i soffan under en filt vissa kvällar.

Nu sista veckorna har det varit rätt så mkt annat än mys då skolan börjat igen. En av mina barn går i tvåan och storebror har börjat i sexan. Att gå i sexan innebär att det är första året med betyg , dessutom med diagnos och behöva extra stöd är tufft då det är mkt läxor varje dag, prov och plus att vi måste jobba hemma med det man inte hinner få hjälp med eller förstår i skolan. Det tar mkt energi och kraft men just nu så jobbar vi fram det bästa möjliga.

Mina projekt ligger och hasar lite just nu men jag ser ändå ett ljus där framme.

I dag hade jag en ledig dag och jobbade hemifrån mellan alla möten vi hade på bup och skolan, det går verkligen framåt men det tar mycket tid och energi. Dock fick jag en hel dag med min fina kille i alla fall och det är guld värt.

Just det jag hämtade ut ute paket i dag , bla ett från IdealOfSweden tjohoooo äntligen min snygga laddare som jag bara kan lägga mobilen på…då kan jag ha mitt headset i samtidigt. Lovely!

Snyggt är det med och passar in med marmor och guld.

Vill du kolla lite så klicka här det ingår även -20% rabatt med koden NEWSEASON  till och med 30/9

Samarbete med idealofsweden