Tant?

Tant?

september 9, 2018 1 av Jess

Hejsan svej, ny vecka!

Vad ska man säga im detta inlägg vi gillar att ses, äta gott, bubbla och dricka bubbel så nu när vi börjar bli lite äldre kände vi att vi måste ha en bokklubb eller npgot så vi drog igång Wine & Book club för att ha nått att skylla på när vi har våra tjejmiddagar.

Förra veckan hade vi en efterlängtad träff som vi bestämde innan sommaren på vinbrunchen hos Maria, det blev spa med skaldjursbuffe lyxigt och välbehövligt.

Det blev verkligen ett toppen dygn såå mysigt, boken  som vi skulle plöja igenom  var väl sådär, jag är lite chockad att jag ens läste (lyssnade på) den… jag är ingen bokslukare men vem vet jag kanske blir.

Just nu går jag på dunder dos kortison och börjar bli lite bättre i mitt skov som jag haft efter sommaren. det har varit riktigt jobbigt och många dagar jag bara varit hemma men  nu är jag på gång igen.

Ser fram emot en kanon vinter, snart ska vi få till ett nytt poddavsnitt. Det ser jag verkligen fram emot, har du inte lyssnat än så kan du lyssna på den via rubriken här ovanför.

 

Puss & Kram