Back on track…

Back on track…

augusti 18, 2018 1 av Jess

Hej hur mår ni?

Semestern är slut och vardagen är snart här till 100% , på Onsdag börjar barnen i skolan och vi är tillbaka allihopa.

Efter en helt fantastisk sommar och super bra semester så känner jag att det är helt okej.

Just det, jag utbildade mig i sockervaxning i sommar så nu jobbar jag ned det snart i kombination med fransar och bryn. Först så övar jag innan mitt slutprov. Jag söker folk som är intresserade att vara modeller så hör av dig och du har vägarna förbi Åkersberga.

Veckan vi kom hem var ganska så hektisk, jobb i salongen sen tre nätter jobb inte nog med det så kraschade min mage i ett skov i onsdags, jag trodde jag fått tarmvred eller något men det var så klart min dumma tarm… och min crohns som jag har.

Nu är jag hemma med massor av mediciner , kortison och smärtstillande. Riktigt tråkigt men det är bara lyssna på kroppen och läkarna.

Mina fina vänner Martina och Andreas har förlovat sig , jag är så glada för deras skull. Och Martina och jag har blivit så otroligt bra vänner sista tiden. Vi poddar ihop i dagsläget och har hunnit uppleva massor ihop under så kort tid. Saker som många inte upplever på flera år.

Och jag ska vara TOASTMADAME på deras bröllop!!?!’ Hur coolt är inte det? Skönt att få vara med och bestämma lite också då trivs jag haha

Nu ska jag vila lite!

Vi hörs!