Sommar & sol

Sommar & sol

juli 26, 2018 0 av Jess

Hej alla söta! 

Nu har vi bytt plats från norr till söder och landat hos Olas föräldrar i Smygehamn. 
Fantastiskt väder och otroligt varmt (jag vet att det är för varmt och att många lider av den extrema torkan, jag lider med er som jobbar, gamla, sjuka, djur skogar och växter mm.) men jag har semester, tycker det är varmt och skönt jag är ledig och håller mig vid vattnet då är det helt sååå skönt helt fantastiskt.
Och jag hoppas som alltid att vi får en vinter med massvis av snö och en till sommar som denna.
När snön kommer gnäller folk för det med haha jag fattar faktiskt inte hur man orkar gnälla hela sitt liv. Det tar så mkt energi att bara lyssna på. 

Nu längtar jag så mycket efter att barnen kommer hit.
så vi kan få uppleva detta tillsammans, bada, gå på stranden, leka och äta glass två v till.

Puss och kram
 Jess