En vecka i Norr

En vecka i Norr

juli 23, 2018 0 av Jess

Sitter nu i bilen på väg hem (söndag), efter en super härlig vecka i Norrland med familjen.

Min Mamma kommer från en by som heter Rossön där mamma och hennes systrar har en varsin stuga på en udde. Det är min trygghet där jag varit nätt och jämt hela mitt liv, mitt paradis och barnens kan man mig säga. Vi åker upp dit varje sommar nästa  samma vecka varje år.

I år var halva tjocka släkten där, först fyllde mamma år sen igår firade vi min kusins 40 års kalas och efter det var det dans två hus bort på byn. Alltid härligt med liveband och att träffa kusiner och deras barn, trots att vi bor i Sthlm många av oss så ses vi nästan bara där uppe i Norrland eller på advents fika.

Vi har solat, fiskat och badat hela veckan. Så skönt när vattnet ligger några meter från husknuten. I år var det verkligen härligt i denn enorma värme. Vi låg i vattnet nästa  hela dagarna från morgon till natt.

Jag har varit lite förkyld men känner mig totalt utvilad av den friska liften och naturen. Dessutom är jag utan mottagning på mobilen efter Sundsvall. Det är så skönt så jag bryr mig inte om att byta abonnemang haha. Däremot så glömmer jag fota men några bilder har jag fått till.

Bildbomb blandat.

Nu går ögonen i kors!

I morgon ska jag jobba i salongen och fixa lite fransar sen bär det av neråt i landet.