Redigerar

Redigerar

juli 1, 2018 0 av Jess

Hejsan i kväll redigerar vi poddavsnitt 3 som jag och Martina passade på att spela in i veckan efter Sverige matchen som var succé faktiskt, den veckan var verkligen katastrof.

Jag jobbade bla 4 nätter så jag mådde inte alls bra, dessutom har barnen sommarlov och det gör inte saken bättre svårt att vara tillräcklig nu innan semestern. Att jobba så många nätter på en vecka är inte bra för mig, sista natten var riktigt jobbig men det gick bra när jag väl kom dit som tur var har jag fina kollegor så det går bra.

SNART efterlängtad semester….

Denna helg har jag sovit bort, det behövde jag verkligen… nu kan jag tänka igen!

Jag har nyss varit ute på en kvällspromenad och lagt min lilla pojk som ska med mig till salongen i morgon och jobba. Innan jag somnar ska jag se till att podden redigeras klart.

För övrigt har jag passat på att träffa min goa Lora, skönt med vänner som man verkligen kan vara precis som man är med. Jag, Ola och Lora käkade middag och vräkte ner oss i soffan och kollade youtube en Lördag kväll, så skönt.

I morgon ska jag träffa min Maja med våra barn , lite fika och kvalitetstid innan vi drar på semestrar åt varsitt håll.

Äntligen avsnitt 3 inspelat efter lite längre uppehåll vid midsommar.
Naket, snurrigt och känslosamt.

Vi är som vi är och vi lever för fan!
Avsnitt 3 släpps i slutet av veckan.

•Är du psykolog, beteendevetare eller har liknade utbildning och vill gästpodda hos oss i ett avsnitt maila på levforfan.podcast@gmail.com

Hoppas ni vill lyssna puss
Martina Ekstrand @maskroskraft &
Jessica Hellback @jessica.hellback

————————————————————

Välkommen till våran podcast där vi pratar naket och öppet om det tabubelagda och förbjudna. Vi sammanflätar våra bakgrunder som påverkat oss till dom vi är idag.
Vi låter sorg och smärta få komma ut men vi låter också det varma och kärleksfulla ta plats. Syftet med podden är att bearbeta & inspirera. Kan vi , kan du, lev för fan!

———————————————————
Jessica levde under dödshot och förföljelse när hon hade en relation med en sektmedlem som var på väg att lämna. Jessica blev djupt medberoende och skapade den ena lögnen efter den andra för att dölja sanningen för omgivningen. När det värsta tänkbara inträffade kraschade Jessica. Trots det valde hon tystnaden och slöt det inom sig tills det en dag kom upp till utan efter över 10 års inre kamp.

Martina förlorade sina föräldrar vid 8 års ålder och placerades i ett fosterhem med sin lillebror där alkohol, våld och övergrepp blev vardag. Martinas bror började vid ung ålder att självmedicinera sig med droger där Martina utvecklade ett ännu större ansvar för sin lillebror än hon redan kände vilket ledde till ett förödande medberoende. Hon ville rädda sin bror till varje pris, ett pris hon idag lätt hade kunnat betala för att återfår sin bror. ————————————————————

HÄR KAN DU HÖRA AVSNITT 1 klicka här

GODNATT!