Midsommar

Midsommar

juni 26, 2018 0 av Jess

Det blev en tur till Skåne med hela familjen i helgen. Fullt ös medvetslös men det var mysigt att vara alla fyra.

Jag har velat fira midsommar i Smygehamn sedan jag var där första gången. Mysigt och lite annorlunda. Där tar dom med en korg med fika till midsommarfirandet och endel hade riktigt avancerade luncher med champange , sill och diverse saker några dukade till och med upp bord och stolar.

Vi nöjde oss med kaffe och jordgubbstårta.!

Här kommer en bildbomb med lite blandade bilder. Vi hade tur med vädret men vattnet var kallt så det blev inget bad. Barnen var så fega så jag slapp jag med. Vi försökte fiska men det var roligare att leka i blåsten när vågorna skvätte upp på oss.!

Innan vi åkte hem i söndags så åt vi mysig frukost med några av Olas vänner, super mysigt som vanligt.

Flaggan i topp, knallblå himmel.

Puss och hej så länge.