Det är sommar!

Det är sommar!

maj 21, 2018 0 av Jess

Undra om sommaren är nu eller om det blir varmt på semestern nu när det är så fint väder. För några veckor sedan vid Kristihimmelsfärd helgen kom verkligen sommarvärmen jag tror inte jag förstår det än. Det var då långhelg och vi hade en riktigt härlig helg och ledighet. Vi tog en minisemester till Skåne. Det behövdes verkligen och fantastiskt väder hade vi. Lowe var med och fick fiska vid havet medans jag njöt av utsikten och havets brus. Han fick även låna Olas morfars gamla stövlar/byxor för kunna gå ut i vattnet.

Vid havet tankar jag energi och lika så mina barn. Det har jag säkert sagt innan med.

Veckan efter gick åt att få in lite nya rutiner i min vardag. Äntligen har jag magkänslan att ta tag i vikten igen. Jag behöver stöd och pepp så klart, men behöver inga tips och råd. Löser det i min takt. Mitt mål är att tappa 40kg (jag har gått upp 30 av dom 50kg jag gick ner för några år sedan)

Jag njuter verkligen av värmen här hemma och hoppas den håller i sig. Jag har dock försökt få ihop ett blogginlägg i 3 veckor men har behövt avsluta hela tiden pga viktigare saker.

Jag och Martina spelade in och släppte avsnitt två förr förra helgen. Det var jobbigt att spela in men så skönt! Man kan hitta info under fliken podcast här uppe i menyn. Det blev många tårar som ni ser på bilden där vi är röda av både värme och gråt!

Det bästa var miljön, vi var ute på Andreas och Martinas landställe . Mys!

Vi hörs snart igen, kram!