Podden är släppt !

maj 2, 2018 0 av Jess

LYSTRING!

Nu är vårt allra första podd-avsnitt ute för er att lyssna på den släpptes i Söndag 29/4 , stort tack till alla som gett oss feedback.

Vi är så glada, stolta och nervösa av detta och hoppas ni kommer att gilla den.

Vi hade blivit SÅÅÅ glada om ni skulle vilja dela den om ni uppskattar den!

Kram från oss//Jessica Hellback & Martina Ekstrand

Välkommen till våran podcast där vi pratar naket och öppet om det tabubelagda och förbjudna. Vi sammanflätar våra bakgrunder som påverkat oss till dom vi är idag.

Vi låter sorg och smärta få komma ut men vi låter också det varma och kärleksfulla ta plats. Syftet med podden är att bearbeta & inspirera. Kan vi , kan du, lev för fan!

Jessica levde under dödshot och förföljelse när hon hade en relation med en sektmedlem som var på väg att lämna. Jessica blev djupt medberoende och skapade den ena lögnen efter den andra för att dölja sanningen för omgivningen. När det värsta tänkbara inträffade kraschade Jessica. Trots det valde hon tystnaden och slöt det inom sig tills det en dag kom upp till utan efter över 10 års inre kamp.

Martina förlorade sina föräldrar vid 8 års ålder och placerades i ett fosterhem med sin lillebror där alkohol, våld och övergrepp blev vardag. Martinas bror började vid ung ålder att självmedicinera sig med droger där Martina utvecklade ett ännu större ansvar för sin lillebror än hon redan kände vilket ledde till ett förödande medberoende. Hon ville rädda sin bror till varje pris, ett pris hon idag lätt hade kunnat betala för att återfår sin bror.

Ni hittar första avsnittet i länkarna nedan.

Annars kan man söka på LEV FÖR FAN i iTunes & soundcloud (hittar du ej via länkarna så kan du söka själv på dessa appar sök: Lev för fan)

iTunes podcaster appen för Apple HÄR

Soundcloud (för Android) HÄR

 

Följ våran Facebook sida för att inte missa nästa poddavsnitt , planen är att släppa varannan söndag

Fb sida hittar du HÄR