Fotografering i helgen Lev för fan

Fotografering i helgen Lev för fan

april 23, 2018 1 av Jess

Hejsan finisar !

Helgen var fantastisk den började med att vi redigerade podden klart och lyssnade igenom den. Barnen var hos sin pappa och hade det bra. Denna helg blev det annat fokus, i första hand att putta bort  jobb och bara kunna somna i soffan om jag ville men jag har även umgåtts med sambo och fina vänner som vill hälsa på. Jag hann även med det jag behövde fixa innan bodden släpps i veckan.

I Fredags var det nog första sommar kvällen vi kunde sitta ute känns det som.

Martina och Andreas kom över en sväng och gick igenom första avsnittet med oss, vi var lite väl kritiska och ville ändra massa saker men våra kära sambos sa att vi inte behöva ändra något så vi litar på det. Första avsnittet får bli som det blir.

Andreas åkte hem och Martina sov över, vi skulle nämligen upp tidigt för att åka ut till Nacka och fotas av Fredrik Mikiver. Super kul fotografering och givande samtal med Fredrik som vi inte träffat på ett tag men som vi har mkt gemensamt med. Otroligt duktig fotograf. Fantastisk plats, dit måste jag åka oftare och även ta med barnen… vem vet i helgen kanske.

Efter fotograferingen bar det av till söder för en lunch innan vi skildes åt. Jag tycker detta ska bli super kul att göra med Martina, vi är så lika men ändå olika hon har sitt företag och jag mitt men vi kan ändå jobba ihop och samtidigt vara vänner. Värdefullt.

 

Lördag kvällen kom Lora och Camilla på besök efter att jag fixat Camillas fransar, det var länge sen jag skrattade så mkt. Super roliga tjejer även dom känns som min familj nu kan vi äntligen grilla hemma. Väntar bara på vårar super fina matbord vi fått av svärföräldrarna som vi ska ha ute.

Nu ska jag på en utbildning vi hörs snart igen.

Håll utkik podden släpps senast Söndag om allt går enligt plan hitta  mer info om den HÄR

Var stolt över dig själv Kram