Helg och poddavsnitt 1

april 19, 2018 0 av Jess

Nu har jag inte bloggat men började på detta förra helgen: Fantastiskt mysig Fredag spenderade jag med denna älskling, han var med mig och jobbade i salongen jag är helt varm. Har fått höra honom säga så mkt kloka och fina saker den här veckan vi har spenderat med varandra.

Storebror kom hem från Norrland i Lördags men då åkte båda barnen till deras pappa. På förmiddagen han vi promenera cykla och vakna till det fantastiska vårvädret. Vi rensade i rabatten och åt en brak onyttig frukost på Espressohouse. Det var kaffet jag ville åt.

Jag var helt slut vid kl 15 då Martina skulle komma för att spela podden.

Tänk att det påverkar så mycket, precis innan vi skulle gå och spela in fick jag blackout, Ångest! Jag tappade allt kom ej ihåg någonting vad vad som hänt mig och vad jag hade att prata om. Föll ut i gråt men så skönt att ha min fina sambo och vänner vid min sida Martina och Andreas…. Eftersom jag tvingat min kropp att ej minnas vad som hänt mig. Jag har förträngt under så många år minnes luckor osv. Det får bli som det blir, det ska ej ske under spreds och press .

När vi väl började blev det bra, skönt att spela in hemma , avslappnat som att bara sitta och mysa med en din vän .

Jag kommer skriva mer om detta i ett eget inlägg.

Nu ska jag sova efter två nätters jobb.