Tacksam Jess

Tacksam Jess

april 5, 2018 0 av Jess

I dag har det verkligen varit en toppen dag jag blir verkligen hel av att få sova ut💕. Jag har jobbat med podden som ska spelas in på lördag och det ska bli så spännande. Den kommer att heta Lev för fan.

STORT Tack till alla vänner, familj och människor som stöttat mig i det jag tar mig för.

Martina Ekstrand jag är tacksam att få göra denna podd med dig och tusen tusen tack till er som ställer upp bakom kulisserna för podden 🌟 ni är guld värda!! I dag satte vi det sista förberedelserna och just nu har vi fotograf, illustratör, makeupartist, grafiskdesigner, sångerska som ska hjälpa oss med foto, smink, egen design och musik (kommer presentera dom snart jag är sååå tacksam för er posetiva feedback och att ni med glädje vill ställa upp).

Jag har även min fantastiska sambo som verkligen går all in och stöttar mig i detta tack Ola för att du tror på mina idéer.

Våga följ era drömmar, det gör jag! Folk får tycka vad dom vill några är negativa och låtsas ej se, pratar bakom rygg .

Men vad gör det?

Dom får vara där, dom får göra vad som vill jag går min väg och kommer aldrig mer försöka slösa energin den behöver jag själv. Jag vill LEVA det liv jag har kvar att leva. Jag har slösat bort så många år på att vara ”levande död i en fantasi värld” jag klarar av att faktiskt leva och vara jag oavsett att jag har minnesluckor, inte kunnat ta in ny information på så många år och även fast jag knappt kan multiplikations tabellen, länder eller huvudstäder.

Jag kan saker andra inte kan och det är jag glad över ! TACK .

Sov gott