Påsken

april 4, 2018 0 av Jess

Hej hoppas ni har haft en bra påsk.

Vi har haft det sååå bra, Jag har även fått fira månadsavslut med mina grymma kollegor som gjort ett makalöst bra jobb!! Ser fram emot April månad. Tjejerna ska till Marbella i sluter på månaden jag ska se om jag kan hänga med dom på utbildning och konferens men just nu ser det lite svårt ut .

I går satt vi i bilen från Skåne till Stockholm. Vi åkte ner till Olas familj, släkt, vänner i Fredags efter min jobba natt för att fira lite Påsk jag hade faktiskt hoppats på vårväder och promenad vid havet men så blev det inte riktigt. Det blev sol, snöstorm , sol och ösregn denna helg . Snacka om kontraster.

Vi skulle åkt hem igår efter en brunch hos Sara, -Emil och lilla Molly men vi vägrade när solen sken och vi äntligen kunde komma ner till havet och ladda på med lite energi. Jag och barnen älskar verkligen havet. Där kan vi spendera hur mkt tid som helst. Denna gång hade vi bara med oss Leon men det har varit mysigt, storebror har det bra i stugan uppe i Norrland med mormor och morfar.

Jag är sååå glad att jag kan jobba ”hemifrån” såna här tillfällen, att jag kan ta med mig jobbet där jag är. Att jobba ned sociala medier är fantastiskt kul och ännu mer givande när jag faktiskt kan bestämma vart jag ska utgå ifrån.

I går hade jag min första utbildning online för mina kollegor om instagram. Det gick bra trots att tekniken inte var med mig hela tiden 30 minuter gick så fort, jag hade kunnat hålla på och pladdra en timme till haha.

Nu är jag hemma i alla fall och i eftermiddag blir det fransar och bryn på lite snygga kunder. Jag ska även få mina egna fransar fixade , nästa vecka ska vi jag och Martina fotas för våran podd som spelas in på Lördag. Det ska bli så givande !

Just det i Lördags var vi i Ystad på GYNNING x2 dvs Carolina Gynning och hennes mor som för 10 året i rad ställer ut. Det var trevligt och fina tavlor , inspirerande att se dom enorma!

Kram på er!