Blev du mätt efter din seneste måltid? Visst är det skönt!

Tyvärr är det ju så att alla inte har möjligheten att få somna mätta och belåtna och dom är alldeles för många.

Jag och min sambo Ola hoppade på ett projekt som heter Nourish the Children® (NTC) i September förra året, där vi hjälper svältande barn i Malawi. Vi gör detta för att vi vill donera och bli ambassadörer för NTC vi donerar näringsrika matpåsar som är skräddarsydda för att hjälpa undernärda barn i Malawi. Maten är specifikt utformad för att matcha landets tillgångar och kultur.

Dom tillverkas även på plats.

Köper man en påse säkrar man en hel månads mat till ett barn och ger en del av befolkningen i Malawi jobbmöjligheter eftersom varenda påse är närproducerad. Vårt långsiktiga mål är att en dag kunna åka ner till Malawi för att se, förstå och agera i deras vardag. Så vi vill värna om allas lika värde, stötta dem som inte är materiellt lika lyckligt lottade som oss och stötta barn i deras hemmiljö.

Just nu i Mars 2018 var min kollega Casy och hennes man Rick på besök och träffar barnen i Malawi. Dom får överlämna påsarna personligen och se kontrasterna samt hur mkt vi hjälper till genom att donera. Så kul att se!

Vi donerar själva och vill fråga om du kan hjälpa mig oss!

Du kan också vara med och göra skillnad just nu då vill vi nå målet denna månad och skrapa ihop 20 till donationer innan sista Mars!

Vilket bidrag som helst är välkommet då jag sammanstrålar pengarna för att köpa påsar.

VAD KAN DU GÖRA?

•Köp VitaMeal-påsar:

–Donation av 1 påse = 30 portioner

–Donation av 2 påsar = 60 portioner

–Donation av 5 påsar = 150 portioner

Maten produceras på plats vilket skapar arbetstillfällen. Maten serveras sedan i skolan. Det innebär att föräldrarna låter sina barn, flickor som pojkar, gå till skolan och få utbildning istället för att stanna hemma eller giftas bort i unga år. VitaMeal kan därför vara den finaste gåvan du kan ge. En gåva som ger mat till ett svältande barn i en hel månad.

Du får självklart ditt donatbevis hemskickat.

Kontakta oss via mail, Facebook eller tel 0735011413 för mer info och donation info.yestolife@gmail.com

Med vänlig hälsning, Jessica och Ola