En podd på gång & grupp för tjejer!

En podd på gång & grupp för tjejer!

mars 21, 2018 0 av Jess

Hej tjejer!

Ja detta inlägg riktar sig till tjejer och kvinnor. Jag brukar inte göra så att jag dela upp kvinnor och män i olika fack men nu skapade jag denna för mig själv och för att växa för att nå mina mål.

Jag och min vän Martina som jag lärde känna för några år sedan har startat en Facebook grupp för vår egen utveckling , i denna grupp vill vi  lyfta oss själva, utveckling och hårt jobb att komma dit vi är i dag  och andra kvinnor till stjärnorna.

Vi kommer att prata om olika ämnen Live samt att vi har planer på att bygga upp en podd som kommer komma längre fram. Jag kommer ej avslöja för mycket här men andra saker kommer att hända inom en snar framtid. Gruppen har vi tillsammans men vi jobbar med våra egna företag och har våra egna idéer och livserfarenhet så det blir 2 i 1 kan man säga. alltid passar det någon hoppas vi och för dom som ej har intresse förstår vi 100% ni behöver absolut inte vara med.

Beskrivning
Denna grupp är skapt av två kvinnor och är endast till för kvinnor. Här hittar vi inspiration till en mindre stressad vardag. Här får du vara den du är, här finner vi inspiration till att hitta och bygga upp oss själva, synas och att gå vidare. I denna grupp vi kan dela vår story och mål med varandra. Vi stöttar och sprider glädje och inspiration.
•Ingen negativitet , hot,  utfrysning och mobbing är tillåten. Har du en negativ syn på andra eller dig själv så passar du inte i just denna grupp.
•Träffar och inspirations evenemang kommer att finnas där det ingår avstressande övningar till vardagslivet, mingel, middagar, tjejkvällar mm

Varmt välkomna Välkommen gruppen hittar du genom att klicka HÄR

Här kommer vi bjuda på oss själva kunna diskutera och finna ro samt inspiration till ett balanserat hälsosamt liv utan fixering. Vi vill skapa ett inrelugn med andra kvinnor som vill bli en lyckligare version av sig själv och som har valt att leva sitt liv.

Hoppas ni kommer att gilla gruppen, vi har många planer framöver bland annat tjejträffar runt om i landet där vi ses, ger stöd och får nycklar till att finna ro och se vår story som värdefull trots att den kan ha varit jobbig.

You are Beautyful!

Bjud gärna in vänner eller bekanta som kan få nytta av denna grupp. Kravet är kvinna och att du vill komma vidare, utmanas och må bra. vi har verkligen förståelse hur det är att må dåligt men valet är ditt tillslut oavsett vad som hänt i livet. Vi styr våra egna skepp!

kram Jessica och Martina

—————————————-

Mitt namn är Jessica Hellback jag är en 36 årig kvinna med mycket ödmjukhet och driv. Jag är även tvåbarnsmamma och sambo som bor utanför Stockholm.

Efter en psykisk krasch (utmattning) av långvarig stress utvecklades postraumatiskstress, bär jag min story som medberoende till avhoppad sektmedlem som innehöll, hot, förföljelse och psykisk stress samt dödsfall, som resulterat i mkt dålig hälsa och självkänsla, jag tappade bort mig på vägen både psykiskt och fysisk, som även resulterade i extremt kraftig övervikt .

I dagsläget arbetar som livsinspiratör och entreprenör är egen företagare där jag driver mitt företag YesToLife , arbetar med sociala medier, hälsa, coachning & skönhet.
Jag älskar att arbeta med mig själv och människor av alla slag jag har jobbat med människor i över 25 år och har mycket erfarenhet och utbildning bakom mig jag älskar att skapa nya möten med människor målet är att vi alla ska må bra inifrån och ut.

Idag väljer jag livet och vill fylla min vardag med energi. Mitt mål är att bli mitt bästa JAG och få balans i vardagen och att fortsätta jobba för att hjälpa mig själv och andra att hitta rätt väg i det stressiga livet.

Instagram @jessica.hellback

—————————————-

Martina nyss fyllda 41 och mamma till 2 fantastiska döttrar på 5 och 9 år och bor utanför Stockholm.

Hon har en annorlunda bakgrund där hon som liten förlorade sina föräldrar och blev placerad i ett fosterhem tillsammans med sin lillebror.

Familjehemmet var otroligt destruktivt med missbruk våld och hon levde väldigt lång tid med osunda värderingar, en extremt dålig självkänsla och en konstant oro för att förlora människor. Däribland sin lillebror som tidigt började missbruka.

Hon har sitt egna företag Maskroskraft där hon föreläser idag om sin bakgrund och hur man kan vända något dåligt till något bra. Som person är Martina positiv, energisk och driven och har en orubblig optimism och älskar att förmedla glädje och inspiration till andra människor.

”Mötet med andra är något jag älskar och får inte nog av intressanta livshistorier.”

Instagram @maskroskraft