Sportlov & påsk?

Sportlov & påsk?

februari 28, 2018 3 av Jess

Nu var det vecka 9 och sportlov! Jag och barnen packade väskorna och åkte iväg till Sala i snöstormen där vi mötte Petra med två av barnen. Så mysigt att bara åka iväg på ”resa” med barnen även fast det tar en timme med tåg så är det i alla fall kvalitetstid på annan plats med packade väskor. Killarna har verkligen blivit stora, snart har Lowe växt om mig och han är bara 12år. Efter handling och middags planer kom vi fram till huset. Lyckligt nog var det mycket snö så det blev ut i backen direkt.

Mammorna tog sig en liten kaffe paus och en pratstund.

Hos Petra känner vi oss som hemma, vi träffade varandra på Kbk Hälsocamp som jag är skapare av och arrangerar med min kollega (nästan alla mina bästa vänner har jag hittat där, eller så har dom hittat mig 😉 oavsett så lär vi känna varandra så väl. Mina vänner från Kbk är mer än vänner… dom är min familj känns det som. Dom vet mer om mig än familj och vänner utanför. Tyvärr så är det sant, Ola min sambo blev jag vän med på campet och nu är vi sambo. Helt otippat men så blev det.)

Vi brukar skoja och säga att vi ska åka och hälsa på barnens kusiner. Dom frågade faktiskt själva ”vad är vi för släkt egentligen? Haha”

Efter en mysig kväll blev det som vanligt en god frukost på ”hotell Strandberg” innan det bar ut i backen, bilderna får säga sitt. Vi hade så roligt.

Väl hemma firade vi killarna som har och ska fylla år med sopplunch och våfflor… pinsamma mammor som ska sjunga och hålla på.

Och då hände det som int fick hända, Lowe riktig dålig och jätte sjuk. Medan han sov från lunch ”bakade vi saaajm”, lyckades dock inte så bra.

Vår tripp blev inte som vi tänkt oss och vi blev hämtade i natt av superhjälten hjärtat Ola och i dag har vi kurerat på hemma plan.

Snart är det påsk… fick inspiration i affären i dag. Brukar ni påskpynta?

jag har även hunnit med att köpa burkar och göra en Suprise till Ola med att pickla rödlök, haha hoppas den blir god.

Lätt som en plätt var det i alla fall…

Vi ses i morgon !