Blogg

Svimmade

Jag skäms näsan att säga det men i dag svimmade jag två gånger, jag fick något sorts blodtrycksfall när jag kom hem och skulle sova efter nattjobbet.

Det kan eventuellt vara stress då folk ställer krav på mig fast dom vet att jag jobbar vissa nätter och har gjort i tio år.

Så fort jag ska lägga mig kommer det frågor som ”Jessica kan du hjälpa mig med det det och det , hur gör man dittan och dattan” Frågar 100 frågor på 3 min. Svarar jag att jag sover blir det sura miner.

Jag brukar skoja om det och säga ”nej för all del Jessica behöver ALDRIG sova ” folk tror PÅ RIKTIGT att jag är unik, att jag aldrig sover? HALLÅ?! att en hjärna och kropp kan fungera utan sömn ?? Brist på empati eller kunskapen är frågan….

Nej men för all del, ring och tjata vet ja!! tjata ihjäl er och gör inte ett skit själv. Ibland känner jag fortfarande så…. att det kan bli som förr att jag är nån form av bekant som man tar för givet.

Lilla vän tror du det då vet du inget om mig och hur jag fungerar.

Jag brukar inte skriva bittra inlägg men nu blev jag lite smått irriterad faktiskt .

Det är som sagt min blogg och min vardag jag skriver om , så det struntar jag i 🙂

Nu ska jag vila för jag ska jobba en natt till.

Själv är jag fokuserad, riktigt motiverad och medveten vart jag ska jag känner att vägarna jag väljer är rätt för mig och min personlighet. Att det jag bygger upp för mig äntligen kommer låta mig få vara precis som jag är med lugn, energi och harmoni runt mig. Jag ska få ett nytt stativ i dag så jag kan stå mer i min atelje och måla mitt projekt.

Vad häftigt att se hur kroppen fungerar.

2 reaktioner på ”Svimmade

  1. Hemskt det där 🙁 jobbade natt i somras och hade samma – ”vadå??? Du kan väl inte sova till 15???” Ehm jo för jag somnar vid 9ish och sover jag till 15 får jag 6 timmars sömn 😩😩 men jag ställde in stör ej förutom på vissa viktiga personer som jag visste bara skulle ringa om det var något superviktigt!
    Hoppas det blir bättre för dig! ;*

  2. Men så roligt att få veta mer om dig. Jag har aldrig haft någon lista på min blogg, det kanske man skulle prova:). Jättefin bild. Ha en fin kväll Kram Maria

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *