Spännande start på veckan

Spännande start på veckan

februari 21, 2018 3 av Jess

Hej finisar, hoppas ni mår bra . Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för storytel

Denna vecka startade med att fira min fina stora 8åring . Det blev ett lite mindre litet mysfirande med oss fyra , mamma, pappa och barnens pappa i Måndags barnkalas och släkt kommer kommande veckor. Fullt ös.

Leon var nöjd, han fick tillslut sin efterlängtade BMX som han väntat på samt GoPro kamera att ha på hjälmen . En sån måste jag förövrigt införskaffa själv .

I två dagar har jag varit på spännande möten. I dag var jag på ett som kommer att göra så jag förhoppningsvis kommer att kunna göra det jag vill framöver och ägna mig mer åt saker som måla , jobba hemifrån och pyssla med mina kanaler jag byggt upp flera år. Jag vill måla när jag får lust och bygga upp min utställning som är planerad 2019 , även spela in boken jag ska skriva.

Jag är verkligen Sämst på att läsa böcker , jag läser några sidor sen lägger jag den åt sidan och glömmer bort. Jag laddade ner Storytel för att testa när jag åkte till Skåne, vet ni ? Jag lyssnade på en bok hela vägen ner och en hela vägen upp. Jag som knappt läst en halv på tre år. riktigt behagligt måste jag säga. Nu lyssnar jag och även min sambo på böcker på promenader i bilen, på tåget. JAG LOVAR det är verkligen bäst haha det kanske är jag som är lite sen på detta med ljudböcker men bättre sent än aldrig. Min son ska få ett konto, han har dysleksi så då är det ännu bättre att lyssna än läsa .

Helt perfekt för mig när jag kan sätta en timer på 15 min ”om jag skulle börja tänka på annat eller somna”

Just nu kan du lyssna fritt i 14dagar klicka HÄR för att få erbjudandet.

Träningen kommer börja ta fart nu i början i form av promenader och öka flåset.

Vilken energi jag får av solen!! Denna vecka har verkligen bjudit på fantastisk fint väder, det knarrar under fötterna och solen skiner på nosen.

I veckan kommer jag berätta om något riktigt roligt!!!

SMYCKEN TILL OLIKA ANSIKTSFORMER 🙂 missa inte det .